19 éves életkorban mi a jó?
Figyelt kérdés
Nem találok örömet benne, én kb 10 éves szeretnék lenni2010. ápr. 17. 11:11
1/7 anonim válasza:
sok minden.ne akarj 10 éves lenni.ezek szerint elvárnád h mindenki kitörölje a fenekedet? ebben a korban már vagy fősulis vagy vagy egyetemre jársz érettségid biztos van lehet mást tanulsz de lehet dolgozol..már felnőtt vagy ha úgy adódna magadat kéne eltartani.ne akarj ennyi idősen 10 éves lenni.fiú vagy vagy lány? barátok? barátnő/barát?
2/7 anonim válasza:
Annyi,hogy talán örülhetsz:"ó istenem,1 éve leérettségiztem,alig hiszem el,hogy ilyen gyorsan telik az idő,de még hátra van fél életem,és a nehezén túl vagyok..a tanulásos részén!!"
Én ezt még egyáltalán nem mondhatom el magamról..nekem még 6 évem van:(
3/7 anonim válasza:
"hátra van fél életem,és a nehezén túl vagyok..a tanulásos részén!!"
ezen jót nevettem :D örülj, hogy még tanulhatsz!!
4/7 anonim válasza:
ejjhaj milyen igaza van az utolsónak !!!Egyébként én is 19 vagyok már megvan az érettségim jövőre megyek szakmát tanulni.Hála az égnek hogy még tanulhatok talán ez a jó benne ! Mostmég választhatok mert még nem késő!!Egyébként szívem szerint én is még inkább most kezdeném a középiskolát ha lehetne de kár ezen ábrándozni hogy bárcsak visszamennénk az időben..előre kell nézni nem vissza..
5/7 anonim válasza:
Hát remélem hogy 19 évesen még nem tart élete felénél.Miatta is meg magam miatt is remélem.Amugy 19 évesen mindenképpen társaságban kell lenni,baráti- haverikörben mert egyedül vaóban lehet ilyen befordulos állapot mint amilyen neked.HA egyedül vagyok nekem is eszembe jut hogy de jó lenne 10 évesnek lenni.Persze 10 éves korunkból csak a szép emlékek maradtak meg és ezért.
6/7 anonim válasza:
tudsz cigit meg piát venni a boltba,fiatal vagy,nem vagy még húsz,de már nem vagy kiskorú...én amúgy olyan 16 szeretnék lenni..bár a haverjaim kb 16-23 évesek,és én meg 24 vagyok,ami tök ciki..de mindegy,legalább csípnek..
7/7 anonim válasza:
ÉS az miért jó neki hogy tud cigit meg piát venni???
Elég gáz és sajnálatra méltó,ha neked ezek a szép dolgaid az életben és ez jut eszedbe arról hogy mit csináltál 19 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!