Szerintetek nagyon gáz ha olyan kicsi a mellem h még a 75A-s melltartó is nagy? 16L
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 19:03
11/15 anonim válasza:
Ha elolvasod a valaszokat akkor mit tanultal?
Hogy ez egy mondva csinalt aggodas. Se alapja, se lenyege nincs. Van fiu aki, ezt szereti, van aki azt. Tehat mindegy mit mond, mert van olyan, aki az ellenkezojet fogja mondani. Tehat lesz olyan fiu akinek tetszeni fogsz (de nagyon) es lesz olyan akinek nem.
Te most pillanatnyilag azok miatt aggodsz, akiknek nem fogsz tetszeni. Tenyleg szamit a velemenyuk? Engem peldaul nem az erdekel melyik nonek nem tetszek. Engem kizarolag az egy erdekel, akinek tetszek. Na az o velemenyere odafigyelek :)
12/15 fox1986 válasza:
Szerintem sem gàz, ha valaki csak azt nézi, nézzen magàba... Én személy szerint is a kis formàs melleket szeretem. Nyugi ahogy az előzményekben ìrtàk, sok mùlik a tàplàlkozàson....
13/15 anonim válasza:
En peldaul nagyon szivesen cserelnek
Nekem 80/D es hat van vele szenvedes( ruha melltarto furdoruha vasarlasra gondolok)
Szoval orulj neki
14/15 anonim válasza:
Osztálytársamé mégkisebb. Szegényke full önbizalomhiányos, mégis van pasija. Nemgáz. ^^
15/15 anonim válasza:
Nekem a kyis mellu lanyok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!