Mi volt életed legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 18:01
11/28 A kérdező kommentje:
én rossz iskolát választottam
2010. ápr. 16. 21:31
12/28 anonim válasza:
én elmondtam egy fiúnak h szerelmes vok belé ő meg megijedtxD
de én még tini vagyok rosszabb döntésem nem nagyon lehetne:D
13/28 anonim válasza:
hogy beleeggyezésemet adtam,hogy anyám felszedje a mostani pasiját,aki egy lusta dög,és még a barátaitól is elfordította,és ellenem uszítja anyámat.. :(
15/28 anonim válasza:
Aláírtam egy tanulmányi szerződést egy céggel, 8 évre. Fizetésem akkor a minimálbér volt, így utólag belegondolva, nem is tudom, hogy mehettem bele ilyenbe...
Szerencsémre 3 évre rá kirúgtak létszámleépítés miatt. Szerencsémre, mert sokkal jobb melót találtam utána.
16/28 anonim válasza:
Cserben hagytam egy jó barátomat. :S Ez volt kb 10 évesen, de akkoris ez volt életem legrosszabb döntése.
17/28 anonim válasza:
megijedtem mikor egy lány elmondta hogy szerelmes belém.
de hát 1 punci vagyok , és a lány is egyből a közepébe :/ ezen kívül még sok hülyeséget megbántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!