Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nemtudom mire vagyom, mit...

Nemtudom mire vagyom, mit tehetek ezzel?

Figyelt kérdés
Igazabol az eletem teljes bizonytalansag. Kivulrol ugy nezhet ki h minden rendben,de en azt erzem h fogalmam sincs mit akarok, mit akarok elerni az eletben, mit tanuljak, milyen ember legyek, semmirol sincs konkret elhatarozasom, mas is van igy ezzel? Persze lehet mondani h "meg fiatal vagy" a szuleimtol is folyton ezt hallom, 18eves fiu vagyok. Es ez egyszerre remit meg es orulok neki kicsit, meg barmi, barki lehetek, semmi sincs eldontve igy meg nem bantam meg egy dontesem se,viszont nemtudom mi legyem velem. Neha ugyerzem azelott elszurom az eletem mielott elkezdenem rendesen elni, es nincs 2.esely
2016. júl. 9. 01:56
 1/1 anonim ***** válasza:

"fogalmam sincs mit akarok, mit akarok elerni az eletben, mit tanuljak, milyen ember legyek"

Legyél jó és rendes. Ha bántanak téged, te mindig annak add visza, aki megbántott, és ne egy ártatlan embernek, akinek semmi köze az egészhez.

"semmirol sincs konkret elhatarozasom, mas is van igy ezzel?"

Sajnos igen. Az ellenszer az rá, hogy elkezdesz gondolkodni. Bizonyos szakmáknak utána nézel az interneten, az egyes előnyöket és hátrányokat felírod magadnak, stb. Gondolkozz, legyél kreatív.

"Persze lehet mondani h "meg fiatal vagy" a szuleimtol is folyton ezt hallom, 18eves fiu vagyok."

Igen, akkor tényleg fiatal vagy. Persze azért tényleg kéne már lennie egy konkrét elhatározásodnak.

"meg barmi, barki lehetek, semmi sincs eldontve"

Hát bármi azért nem lehetsz. Például nem lehetsz atomfizikus. Sem építészmérnök. Én azt ajánlottam volna gyerek korodban, hogy tanulj NAGYON jól, hogy később főiskolára mehess majd.

"igy meg nem bantam meg egy dontesem se"

Nem bántad meg? Ó, dehogynem! Igenis megbántad! Ugyanis nagyon bánod, hogy még nem döntöttél. Ha nem döntesz, az is egy döntés, ezt ne feledd!

"viszont nemtudom mi legyem velem."

Hát, dönts minél előbb, akármi is legyen az a döntés.

"Neha ugyerzem azelott elszurom az eletem mielott elkezdenem rendesen elni, es nincs 2.esely"

Mivel nincs főiskolád, ezért persze hogy nincs második esélyed. Ha majd lesz gyereked, neveld úgy, hogy rendes legyen és jó tanuló,hogy főiskolát végezhessen. Akkor olyan munkahelyre kerülhet, amit szeret. A magasabb fizetésről nem is beszélve.

2016. júl. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!