11/22 anonim válasza:
Hogy mit lehet írni egy ilyen kérdésre.
12/22 anonim válasza:
Hogy lehetnék gazdag hogy aztán saját magamért éljek .
14/22 anonim válasza:
Arról,hogy miről beszéljek holnap,amikor egy bevonuló önkéntes katonát kell búcsúztatnom,pedig megvetem a háborúskodást,különösen idegen országokban,idegen érdekekért a nemzet legbátrabb fiai,és adónk kárára.(A srácnak drogos szülei nem segítik sem a továbbtanulásban,sem semmiben.Ha túléli az 5 évet,ingyen tanulhat,biztosítja az állam a megélhetését,és munkát is szereznek neki.)
15/22 anonim válasza:
Egyek e még makaroint, vagy menjek el inkább fogat mosni, hogy ne tudjak enni estig.
16/22 anonim válasza:
hogy fogyoznom kellene, de mar megint degeszre ettem magam .. XD
17/22 anonim válasza:
Arra, hogy miert voltam olyan hulye, hogy kockultam 1-ig, holott tudtam, hogy 5kor keles van.. xd
18/22 anonim válasza:
Arra gondolok, ha szegény 1-es hozzászóló kimenne pisilni, lehetősége lenne közben egy nyelvtankönyvet lapozgatni...
19/22 Ratte válasza:
Arra, hogy mi a baja megint a Simsonnak... és hogy megéri-e a spec nitrós benzin, és hogy milyen autót vegyek, és hogy hogy szerezzem meg azt a lányt aki tetszik... asszem eszek egy kakaós csigát :D
20/22 L1lla válasza:
Hogy mennyire tudnak unatkozni a kamaszok, hogy ilyeneket kérdeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!