Mire gondolsz most ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
:)2009. jún. 24. 01:12
2/22 A kérdező kommentje:
Mert a pasik szemetek :) Nekem egy 62 éves asszony mondta, hogy a pasik szemetek, mindegyik csak a farka után megy... Ne aggógj, lesz még neked jobb is!
2009. jún. 24. 01:17
3/22 anonim válasza:
már nem azért de a casjok is legalább ugyanolyan köcsögök...ha nem jobban...
4/22 anonim válasza:
arra, hogy úúúúgy de úúúgy megcsókolnám az egyik pasi ismerősöm :P
5/22 anonim válasza:
Kérdező:Köszi szépem:)Bár jobb nem lesz nála:/
(1.kommentoló)
6/22 anonim válasza:
Hogy tanuljak-e még a holnapi vizsgámra, vagy szarjam le, majd lesz vhogy alapon:) álmos vagyok.
7/22 anonim válasza:
A svájci úúútra. :D
És arra, vajon ma meddig maradok fent?
8/22 anonim válasza:
Arra hogy menjek aludni vagy nézzem meg az animét amit épp letöltöttem. Nem tudom eldönteni:)
9/22 A kérdező kommentje:
1. kommentelo.. dehogynem lesz jobb nála! az már nagyon tokéletes lehet ha megcsal minden jott menttel :(
2009. jún. 24. 01:50
10/22 anonim válasza:
Arra,hogy mit válaszoljak most erre a kérdésre!:)
Hát....őőő....izzzééé....csákány XD
Amúgy arra,hogy június van és ettől függetlenül olyan az idő,mintha október lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!