Hány barátod van? Mennyi ebből az igaz?
Figyelt kérdés
barát alatt ezt értem: tudtok hülyülni,együtt lógtok,jóban vagytok.
igaz barát alatt ezt értem:rengeteget vagytok együtt,sosem vesztetek össze,a társaságában igazán fel tudsz oldódni,nem ő,és nem is te irányítasz,és bármilyen titkos titkodat rá mered bízni,sosem csapád be,és nem bátaád meg szádékosan.
nekem barát: kb 20
igaz:2
2010. ápr. 14. 15:19
11/23 anonim válasza:
Barát, kb 5, igaz pedig egy sincs.
13/23 anonim válasza:
haver: 0
barát: 0
Örült vagyok. És az őrültek nem éppen vonzák az embereket.
14/23 A kérdező kommentje:
sajálom atokat akikek nincs barátjuk. suliban? munkahelyen? szomszédok??
2010. ápr. 15. 14:44
15/23 anonim válasza:
ez van sprite.:) enis orult vagyok nembaj az^^
16/23 anonim válasza:
barát: O
igaz barát: O (most próbál kettő visszasunnyogni, közösen vertek át...)
munkahelyen egyedül vagyok, a szomszédok meg parasztok.
Szar helyzet, de ez van.
17/23 anonim válasza:
én úgy gondolom hogy teljesen igaz barát csak egy van nekem is rengeteg barátom van de igazi barátom csa egy:)
18/23 anonim válasza:
csak haverok vannak, és sokszor azok is csak érdekből keresnek :S
19/23 anonim válasza:
én Romániában lakok az osztályomba alig vannak barátaim csak 1 pár barátnőm a suliból senkivel nem vagyok olyan baráti viszonyba mert mindenki román.Pár b.nőm van de őket igazán szeretem és biztos van köztük igaz barát legalább 3 :D.
20/23 anonim válasza:
Több is van, ebből kettő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!