Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Mit tennétek a helyemb...

Lányok! Mit tennétek a helyemben? -->

Figyelt kérdés

Van egy lány akit barátnőmnek tekintettem, de visszahalottam, hogy csúnyán kibeszélt a hátam mögött.

Azt hittem barátok vagyunk,de ár kiismertrem milyen kétzsínű valójában. Régen még középiskolában(osztálytársak voltunk) sokan figyelmeztettek, hogy vigyázzak vele, mert mindenkit kibeszél, nem igazi barát, de enm tudtam elhinni, úgy voltam vele, velem ez nem fordulhat elő, mert régóta "jóba voltun" együtt buliztunk stb...

Szóval mit tegyek, írjak neki egy levelet, amibel leírom, hogy csalódtam benne, már nem tekintem barátnőmként szóval amit érzek és gondolok...

TE MIT TENNÉL?

Köszi a válaszokat!

Légyszi kort is írjatok!

25/L

2010. ápr. 14. 07:20
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsi az elgépelésekért
2010. ápr. 14. 07:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Én mindenképp személyesen szebesiteném. Felhivnám hozzám, vagy felkeresném, és szemtől szembe elmondanám, h miért mondta azokat a dolgokat..És persze azt is elmondanám, h régebben is mindenki mondta, hogy ő milyen...De nem akartad elhinni.

24/L.

2010. ápr. 14. 07:41
 3/10 anonim ***** válasza:

semmit nem mondanék, főleg nem írnék.

Szépen leépíteném, aztán gondolkozzon magában.

(Bármit teszel azt is kibeszélheti, lehet, nem a valódi formában)

2010. ápr. 14. 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy van le kell építeni és kész. Ne is bánkódjál miatta.
2010. ápr. 14. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is volt egy két ilyen barátnőm.Én személyesen beszélnék vele, megkérdezném, hogy mire volt jó, hogy eljátszotta a bizalmad?Aztán nem haraggal, de elválnék tőle, mármint leépíteném a kapcsolatot.Hidd el neked lesz jobb, a pletykálós barátnőnél nincs rosszabb....tapasztalat.
2010. ápr. 14. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos nem beszélgetnék vele. A hasonló kapcsolatomat én is csak simán leépítettem. És meg ne puhulj, ha bocsánatot kér!
2010. ápr. 14. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:

így van ne puhulj meg ha bocsánatot kér!

én konkrétan elmondanám neki hogy nagyon csalódtam benne és azt szeretném ha nem lennénk többé barátok.. ha ezt el tudja pletykálni átformálva akkor nem érdekel én csak az igazat mondtam..

2010. ápr. 14. 17:55
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. ápr. 14. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:

én is voltam hasonló helyzetbe sőt még most is

én és a "legjobb barátnőm" elmentünk az egyik osztálytársamhoz mert matekból kellet valamit csinálnunk és nem volt valami sok kedvem meg a másik 2csajt se nagyon bírtam de elmentem ...

hát unatkoztam mert nem volt sok mindent csinálni és ott volt az egyik csaj telefonja és megkérdeztem h ide adja h addig se

unatkozzak mondta h jó .. és lehet hogy nem kellet volna de bele mentem az sms be tudom nem kellet volna de amúgy se néztem volna meg ha nem ismerem az illetőt jó ez nem mentség de egy üzenete volt azt is a legjobb barátnőmtől hát gondoltam megnézem és képzeljétek mit láttam :O kibeszéltek a hátam mögött és az a legborzasztób h már nem is 1x ... jó tűrtem addig míg hazáig nem érek de nagyon nagy csalódás volt és + most már alig foglalkozik velem mert jött egy új csaj és csak vele foglalkozik csak néha oda jön hozzám és annyi ...

hát azóta senkit se nevezek legjobb barátnőmnek

azt még hozzá tenném hogy nem mondtam el neki h elolvastam az sms mert akkor magamat is le lepleztem volna de aztán cirkusz lett volna így próbáltam magam túl tenni rajta

de mára már próbálok nem vele foglalkozni mert csak kihasznál/kihasznált bármennyire is fáj

2010. ápr. 14. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
nefoglalkozz ilyen tirpak szemellyel,meg sem erdemli hogy a bnod legyen. hagyd a francba :)
2010. ápr. 18. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!