Miért van ez? Légyszii
én ugy 10 éves voltam és egész éjjel hánykolódtam az ágyammban mert rettenetesen féltem h betör valaki és megüli a családom:(
nekem azért volt mert híreket néztem h ide meg ide törtek be és ezt meg ezt csinálták és tökre megijedtem.:(
én ugy tettem túl magam rajta, nemtom mér igy, h azt mondtam magamban ,,ha tegnap nem történt ez, ma miért történne? különben is van 2 kutyánk extrazáras ajtóink, és törésálló ablakunk.:)'' és akkor elaludtam.
csak nyugalom
relax baby.:)
Na nekem is ez volt ennyi idősen mint ti.
Nem bírtam elaludni egyszerűen,minden apró zajra rosszul lettem,forgolódtam az ágyba h betörnek hozzánk...Aztán egyszer csak kinőttem...
őőő....izéé
lehet.nem , biztos, húúh nemtom O_o azz
én 14 éves koromig anya mellett aludtam. szar volt külön. de aztán az ember rájön, hogy húúú, de tök jó, addig tévézik, ameddig akar, azt csinál a szobájában, amit akar. ha olvasni támad kedvem, felkapcsolom a kisvillanyt és olvasok, csenkit nem zavar a fény! próbáld ki te is!
és ne rettegj ilyen dolgok miatt! amúgy, ha ennyire félős vagy, rejts el fegyvereket a házban, hogy megnuygodj. én nem félek, de felkészült vagyok - egyik szobámban buzogány, a másikban csatabárd, konyhakés, csúzli, bicska - hozzám, aki rossz szándékkal akar bejönni, az el lesz ásva :)
2. válaszoló vagyok
szerintem nem ciki:D
én igaz hogy kb 7 évesen aludtam velük mert rosszat álmodtam, de nem ciki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!