Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Légyszii

Miért van ez? Légyszii

Figyelt kérdés
Esténkét, úgy 5 óra felé rámjön a para. De sok mindentől. Például, hogy betörnek hozzánk, vagy elszökik a kutyám és lelövik, vagy amikor nővérem nincs itthon akkor hogy drogozik, vagy megerőszakolják. Vagy hogy engem elkapnak hazafelé a suliból és betuszkolnak a kocsiba és megerőszakolnak, vagy megölnek, vagy elrabolnak. De nem mindig van ez így. Néha tök boldog vagyok, meg minden. De ha ez rámjön akkor nem birok elaludni. Mit tegyek? Anyáéknak nem szeretnék szólni vagy ilyesmi. Mert úgy is azt mondanák, hogy kinövöm. Segítsetek mi hamarabb légyszi! 13 éves vagyok és lány
2010. ápr. 13. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
régebben kis korodban nem bántottak fizikailag?(szüleid v iskolatársak?)mert lehet attól h bántottak és "félsz a világtól" ezt sztem nemnagyon lehet kinőni de egy pszichológus segíthet...
2010. ápr. 13. 20:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem bántott senki. Mindenki tök normális velem. Kivéve amikor valaki beszól, hogy dagadt, vagy a súlyommal piszkálnak. am 172cm vagyok és 75 kg. tom h le kéne adni pár kilót és rajta vagyok az ügyön. :-) De pszihológushoz sem akarok menni. Valami itthoni praktika kellene. Már megpróbáltam elterelni a figyelmemet, hogy könyvet írok. De ha rámjön a para, akkor görcsöl a hasam és a sírás kerülget. Mit tegyek?
2010. ápr. 13. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:

én ugy 10 éves voltam és egész éjjel hánykolódtam az ágyammban mert rettenetesen féltem h betör valaki és megüli a családom:(

nekem azért volt mert híreket néztem h ide meg ide törtek be és ezt meg ezt csinálták és tökre megijedtem.:(

én ugy tettem túl magam rajta, nemtom mér igy, h azt mondtam magamban ,,ha tegnap nem történt ez, ma miért történne? különben is van 2 kutyánk extrazáras ajtóink, és törésálló ablakunk.:)'' és akkor elaludtam.

csak nyugalom

relax baby.:)

2010. ápr. 13. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! De most anyáék nézik a Tűzvonalban-t és most megint el kezdtem parázni. De megpróbálok megnyugodni!
2010. ápr. 13. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Na nekem is ez volt ennyi idősen mint ti.

Nem bírtam elaludni egyszerűen,minden apró zajra rosszul lettem,forgolódtam az ágyba h betörnek hozzánk...Aztán egyszer csak kinőttem...

2010. ápr. 13. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! És még egy kérdés: Hogyha így beparázom akkor az hiba hogy 13 évesen anyáékkal alszom?
2010. ápr. 13. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:

őőő....izéé

lehet.nem , biztos, húúh nemtom O_o azz

2010. ápr. 14. 05:22
 8/10 anonim ***** válasza:

én 14 éves koromig anya mellett aludtam. szar volt külön. de aztán az ember rájön, hogy húúú, de tök jó, addig tévézik, ameddig akar, azt csinál a szobájában, amit akar. ha olvasni támad kedvem, felkapcsolom a kisvillanyt és olvasok, csenkit nem zavar a fény! próbáld ki te is!

és ne rettegj ilyen dolgok miatt! amúgy, ha ennyire félős vagy, rejts el fegyvereket a házban, hogy megnuygodj. én nem félek, de felkészült vagyok - egyik szobámban buzogány, a másikban csatabárd, konyhakés, csúzli, bicska - hozzám, aki rossz szándékkal akar bejönni, az el lesz ásva :)

2010. ápr. 14. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
szóval fel a fejjel, ne rettegj minden miatt! a rettegés meggondolatlan és negatív dolgokat szül, csk a baj lesz belőle! vedd lazán a szitut, ne aggódj! ha nagyon koncentrálsz rá, ne adj' Isten még be is következik! nyugodj meg, nincs semmi gond, csak lazán, rettegve élni nem is jelent életet...
2010. ápr. 14. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

szerintem nem ciki:D

én igaz hogy kb 7 évesen aludtam velük mert rosszat álmodtam, de nem ciki:D

2010. ápr. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!