Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Emlékeztek erre a Harry...

Emlékeztek erre a Harry Potterből? Ti mit látnátok?

Figyelt kérdés
Arra a jelenetre gondolok, amikor Ron és Harry belenéznek a tükörbe, és mindaketten mást látnak. Hogy miért? - Mert mindenki a szíve legmélyebb kívánságát látja benne. Te mit látnál? Kiket? Hol?

2016. jún. 26. 00:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dzsudzsák Balázs, a focista feleségeként látom magam :D
2016. jún. 29. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Most az ugrott be, hogy egy bizonyos fiú mellett látnám magam, de ez olyan szánalmasan hangzik. :'D Egyébként ki tudja, lehet, hogy valami teljesen mást látnék. Ha a HP világában élnék (és amúgy ez is az egyik álmom :D), akkor tuti már csak azért is belenéznék a tükörbe, hogy egyáltalán megtudjam végre pontosan, hogy mit akarok igazából. Mert néha nem is olyan könnyű erre rájönni.
2016. júl. 7. 05:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Vannak barátaim, és nem csak megvernek hanem tisztelnek. Körülállnának és az a fiú aki tetszik nekem szeret!
2016. júl. 9. 11:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Magamat látnám Roxfortban: talárban, süvegben és varázspálcával a kezemben XD........bárcsak
2016. júl. 14. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:
EDEVIS TÜKRE
2020. júl. 22. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Most jutott eszedbe a neve, négy év után? :D
2020. júl. 22. 16:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem, hanem gondoltam leírom, hátha valakinek jobban beugrik miről van szó.
2020. júl. 22. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindig változó az, amit szeretnék.
2020. júl. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!