Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez lehet érteni az életben?

Mihez lehet érteni az életben?

Figyelt kérdés

Mert én biztos értek valamihez, csak azt nem tudom mihez.. Mindenben olyan tök izé vagyok.. Szóval érted.. Meg tudom csinálni, de nem lesz a legjobb és a legszebb!

éneklés, zene, tánc, össze sűrítve a kézműves cuccok, írás, sport. Ezen kívül :D

2010. ápr. 12. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele :S
2010. ápr. 12. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:

hogy valami a legjobb és a legszebb legyen, ahhoz nagyon sok munka kell. ha te lennél valamiben a világon a legtehetségesebb (pl. éneklés, zene, tánc, a kézműves cuccok, írás vagy sport), akkor is alul maradnál azokkal szemben, akik szenvedéllyel csinálják azt, rengeteget foglalkoznak vele és folyamatosan fejlesztik magukat.

"Mert én biztos értek valamihez, csak azt nem tudom mihez."

Ezek szerint nem értesz semmihez. Különben észrevennéd.

De ne aggódj, sosem késő!:)

2010. ápr. 13. 05:04
 3/3 A kérdező kommentje:

nem globálisan értettem! Hanem csak így a saját közszférámra! Én szenvedéllyel élek, vagyis akkor az élethez értek?! Nem kiforgatni kell amit írok, hanem rendes válaszokat adni!

Amúgy a próbálkozás soha semmihez nem elegendő! Csinálni kell, nem próbálni, mert abból semmi nem lesz! :)

2010. ápr. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!