Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem ilyen szemét?

Miért lettem ilyen szemét?

Figyelt kérdés
Régen mindig jó akaratú ember voltam,most meg mindenkivel szemétkedem,keresztbe teszek másoknak és nem érdekel ha fájdalmat okozok.Nem értem.Én nem akarok ilyen lenni!
2010. ápr. 12. 00:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
15:35 az micsoda?
2010. ápr. 12. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
LOL. XD, Az aminek írja. :P Medve+disznó meg emberféle. :)
2010. ápr. 12. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, de én is erre tippeltem, hogy azért vagy ilyen mert bunkóbb emberekkel hozott össze a sors, vagy kihasználták az érzékenységed. Ez a viselkedés sztem ezért is nálad egy védekezés. Szerintem tudatosítsd ezt magadban és ennek megfelelően próbálj viselkedni, ezt úgy értem, hogy előbb mérd fel az embereket h ki méltó a bizalmadra és ne vaktában mindenkivel légy ilyen. Sajnos csalódások mindig érik az embert, előfordulhat h pl jövőbeli párod megcsal vagy átver egy olyan ember akiben bíztál, de ez sajna mindenkivel megesik, emiatt ne legyél előítéles.. sztem maradj nyitott, mindig jöhet egy jobb ember..
2010. ápr. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!