Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem ilyen szemét?

Miért lettem ilyen szemét?

Figyelt kérdés
Régen mindig jó akaratú ember voltam,most meg mindenkivel szemétkedem,keresztbe teszek másoknak és nem érdekel ha fájdalmat okozok.Nem értem.Én nem akarok ilyen lenni!
2010. ápr. 12. 00:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nagyon idegesítő ez az ellentmondás. :S

Ha tényleg nem akarnál ilyen lenni, már rég nem így viselkednél.

2010. ápr. 12. 00:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem érdekelt hogy egy mocsadék vagyok,de mára lelkiismeret furdalásom van.Nem értem hogy válhattam azzá ami vagyok.Miért lesz valaki gonosz?Valaki van itt még aki hasonló hozzám?
2010. ápr. 12. 00:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyszer úgyis visszakapod hogy szemétkedsz és meg is fogod érdemelni..Ha nem akarok szemét lenni akkor nem is leszek az..szóval hülye szöveget adtál le...te szándékosan vagy ilyen amilyen...
2010. ápr. 12. 01:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van.De a kérdésemre mi a válasz?Miért lesz valaki szemétláda?
2010. ápr. 12. 01:59
 5/13 anonim ***** válasza:
ha lelkiismeret furdalásod van, akkor nem vagy szemétláda. ezt a viselkedést te fogod megszívni, de a kérdésedre a válasz összetett és bonyolult.
2010. ápr. 12. 02:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha sok negatív hatás ér pl.otthon,vagy bárhol,egy idő után elképzelhető hogy ilyen lesz valaki...Azt kell kiderítened,miért lettél ilyen érzéketlen...De egyébként az igaz,hogyha nem akarok szemét lenni,akkor nem leszek az,te döntesz a viselkedésedről..Tudni kell,hogy azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
2010. ápr. 12. 03:29
 7/13 anonim ***** válasza:
de próbálj inkább jó lenni, mert egy idő után annyira gonosz leszel, hogy ha akarnál sem tudnál változni. itt az elrettentő példa beszél
2010. ápr. 12. 07:16
 8/13 anonim ***** válasza:

meg általában a legjobbakból lesznek a leggonoszabbak, mikor rájönnek, hogy nem mennek semmire a jóval, sokszor kihasználják őket, stb.

mert az emberek nem értékelik a jót, de a gonosz tulajdonságokat persze elitélik.

de akkor mindek, ha a jót nem értékelték?

elmondom: mert az emberek szeretnek nagyonis itélkezni..

2010. ápr. 12. 07:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne eméssze magát, igazgató úr, már megszoktuk! De az étkezési utalványunkat nem kellett volna elvenni!
2010. ápr. 12. 08:44
 10/13 A kérdező kommentje:
03:29 Nem értelek eléggé ellentmondásos amit írtál.Igen sok negatívumot kaptam akkor mikor kedves voltam és segítőkész szóval nem mindig sőt általánosságban nem igaz hogy azt kapjuk vissza amit adunk!Az élet igazságtalan.
2010. ápr. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!