Szerintetek ez normális? Vagy mi baja van ennek a csávónak?
Figyelt kérdés
Jelenleg 8.-os vagyok, és van egy srác az osztályomba. Nem igazán ismerem, de elég fura. Ebben az évben beszèlgettünk az elején sokszor csak bólogatott meg a szemembe se nézett (ami zavart). Aztán néha ilyen nagyon fura dolgokat csinál. Fogja magát és befordul a sarokba és mikor a tanár megkérdezi mit csinäl csak annyit mond hogy "Az nem létezik amit nem látok". Vagy random felnevet magában. Meg odaáll hozzám és megkérdezi hogy mit tennék ha valaki bámulna éjszaka. Egész éjjel az ágyam szélén. Mert én olyan szép vagyok ès megeshet.Én mindig próbálok kedves lenni vele meg mosolyogni és értelmesen válaszolni neki de ő sose teszi ezeket. Na meg erkölcsön kellett írni egy pár mondatos fogalmazást hogy milyennek látjuk magunkat belülről és rajzolni hozzá. Felolvasta és valami olyasmi volt hogy mikor magát belülről látja, nem tudja beazonosítani hogy sírjon vagy nevessen. Itt megkérdezte a tanár hogy mire gondol. Ő meg annyit mondott (erre tisztán emlékszem) "xy bácsi,maga sírna vagy nevetne ha rájönne hogy nem a külsőségek miatt fél tükörbe nézni?" (vagy valami hasonló). A rajza meg mindenféle vonal volt, összekuszálódott valami amit nem tudtunk kivenni. Meg van mikor órán el kezd bambulni és akárhogy üvölt rá a tanár nem hallja meg. A fiúk szerint meg rendesen ijesztő ahogyan tesi előtt bekuporodik a pad és a fal közé és figyeli őket. Egyszer kétszer megverték már de ällítólag élvezte. Szüleit még közülünk senki se látta és barátai sincsenek de nem hiszem hogy zavarná. Ha jobban belegondolok 8 év alatt enni se lättam nagyon legalábbis nem emlèkszem rá.2016. jún. 7. 22:59
11/15 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod a kérdést, akkor miért poénkodod el?
12/15 anonim válasza:
"Jó az idézős rész tényleg poén:D de valahogy így sikerült."
Nem így sikerült, egyszerűen hazudtál. Kíváncsi vagyok, hogy másban mennyire vagy őszinte.
13/15 anonim válasza:
47%-os mire fel ez a rosszindulat? Egy nyolcadikos lány írta ki a kérdést, mégis mit vársz? Nyilván nem úgy fog fogalmazni mint egy költő...
14/15 anonim válasza:
Én 14 évesen sem ferdítettem a dolgokon.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem ugy "poén" nem ferdítettem a dolgon egyszerűen az idézős résznèl VICCESEN jött ki, hogy a 2 zárójeles mondat üttötte egymást, mint ahogyan felhívták rá a figyelmem. Amúgy meg tényleg nem vagyok egy író, sajnos ez van. Mäskor jobban figyelek, de szerintem a lényeget ki lehetett venni.
Nem mellesleg minden amit leírtam megtörtént de mindegy végülis voltak néhänyan akik értelmesen képesek voltak válaszolni is a kérdésre. Azoknak nagyon szépen köszönöm!
2016. jún. 25. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!