Hogyan tudnék megváltozni?
Az a baj, hogy túl csendes, zárkózott, visszahúzódó vagyok, és az osztályban is kb. 2 ember van, akikkel el tudok beszélgetni, a többiekkel csak akkor beszélek, ha valami sulis dologról van szó (pl. házi). Nagyon zavar, hogy ilyen vagyok, már próbáltam rajta változtatni, de nem ment.. azért is rossz, mert itthon meg nagyon is beszédes vagyok.. de még az idegenekkel is félek beszélgetni tehát ha pl. a villamoson egy öreg néni úgymond leszólít, akkor is előfordul, hogy hülyeségeket hadoválok összevissza, meg nem tiszta, érthető a beszédem.. :( Mit tehetnék?
16/L
Miért baj, hogy ilyen vagy?
Engem nem zavarnál.
"pl. a villamoson egy öreg néni úgymond leszólít" Ejj ezek a lezbikus öreg nénik manapság...inkább egy fiúnak kéne leszólítania. xD
Amúgy én is ilyen voltam középsuliban, de még most is. Ezen csak pszichológus tud valamennyit segíteni. Egyszerűen ilyen a természeted.
Beszélgess idiótákkal. Mondjuk velem! Aki hülye, az megváltoztatja az értelmes embert! Privi, gyerek, privi!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!