Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon szomorú vagyok. Nektek...

Nagyon szomorú vagyok. Nektek is van ilyen? (lent)

Figyelt kérdés

Szerencsés ember vagyok és jobban szeretem az életet mint bárki más!!! Viszont van egy problémám: Nem tudom hogy kezelni ezt az egészet! Abban mutatkozik meg, hogy mindent elrontok.. Mindig olyat csinálok vagy mondok, amit nem kellene és hibát hibára halmozok. Ha ez nem lenne, én lennék a világ legboldogabb embere! De van!

És még valami: annyira nem tudom kezelni ezt az egészet, hogy egyszeruen nem ismerem fel az embereket. Néha van olyan, hogy valaki ott ul mellettem és azon gondolkozom, hogy tényleg o-e a az, vagy egy másik valaki.. Tiszta bolond vagyok! Mit tegyek??

2010. ápr. 11. 21:34
 1/5 anonim válasza:

Szia! Tuti biztos, hogy nem rontassz el mindig mindent :). Szerintem túl sokat kételkedsz, bizonytalan vagy. Akkor valószínűleg azt mondtad vagy tetted amit éppen kellett, ahogy akkor gondoltad, mostmár azóta talán lehet, hogy változott a véleményed. Sokszor én is megbánom, hogy jaj nem ezt kellett volna mondani, de így belegondolok, mit aggódjak mindenért. Ha meg szereted az életet, hát éld is ki rendesen, ne aggodalmaskodj! Szerencsés vagy akkor mi a probléma? Az nagyon jó;)!

És az, hogy kételkedsz abban, hogy aki melletted ül egy másik személy-e, azt így nem tudom pontosan, de én is szoktam ilyen hasonló kérdéseket feltenni magamban. Szóval lehet, hogy ketten vagyunk bolondok! XD (Lehet, hogy sok hogyot írtam és pár betűt kihagytam...juj hibáztam!):)

2010. ápr. 11. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Utálom azt a tárgyat amit tanulok

holnap suli

2010. ápr. 11. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
De ez nálam nem csak ilyen koltoi kérdés! Nálam halál komoly, és néha teljesen meg vagyok róla gyozodve, hogy teljesen más az és úgy beszélek vele, mint azzal a másik valakivel beszélnék...:( Tiszta dilis vagyok, ez nálam már nagyon régóta van! Egyszeruen nem ismerem fel az embereket...
2010. ápr. 11. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
nyugodt légy és gondolj meg minden választ én is sokszor félrebeszélek hogy úgy mondjam hüjeségeket mondok de kontrollálom magam
2010. ápr. 11. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Az embereket én se tudom kezelni. Ezt nem úgy kell érteni hogy nem ismerem fel őket, hanem hogy egyszerűen... nem tudom mit mondjak nekik. Nem, a társaságot nem nekem találták ki... ja, és az életemet minden másnál jobban utálom, részben emiatt.. :(
2010. ápr. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!