Nagyon szomorú vagyok. Nektek is van ilyen? (lent)
Szerencsés ember vagyok és jobban szeretem az életet mint bárki más!!! Viszont van egy problémám: Nem tudom hogy kezelni ezt az egészet! Abban mutatkozik meg, hogy mindent elrontok.. Mindig olyat csinálok vagy mondok, amit nem kellene és hibát hibára halmozok. Ha ez nem lenne, én lennék a világ legboldogabb embere! De van!
És még valami: annyira nem tudom kezelni ezt az egészet, hogy egyszeruen nem ismerem fel az embereket. Néha van olyan, hogy valaki ott ul mellettem és azon gondolkozom, hogy tényleg o-e a az, vagy egy másik valaki.. Tiszta bolond vagyok! Mit tegyek??
Szia! Tuti biztos, hogy nem rontassz el mindig mindent :). Szerintem túl sokat kételkedsz, bizonytalan vagy. Akkor valószínűleg azt mondtad vagy tetted amit éppen kellett, ahogy akkor gondoltad, mostmár azóta talán lehet, hogy változott a véleményed. Sokszor én is megbánom, hogy jaj nem ezt kellett volna mondani, de így belegondolok, mit aggódjak mindenért. Ha meg szereted az életet, hát éld is ki rendesen, ne aggodalmaskodj! Szerencsés vagy akkor mi a probléma? Az nagyon jó;)!
És az, hogy kételkedsz abban, hogy aki melletted ül egy másik személy-e, azt így nem tudom pontosan, de én is szoktam ilyen hasonló kérdéseket feltenni magamban. Szóval lehet, hogy ketten vagyunk bolondok! XD (Lehet, hogy sok hogyot írtam és pár betűt kihagytam...juj hibáztam!):)
Utálom azt a tárgyat amit tanulok
holnap suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!