Kemekoo kérdése:

Mitől rocker valaki?

Figyelt kérdés
Már láttam párszor hogy írtátok embereknek, hogy attól még nem rocker valaki, ha rock zenét hallgat, meg "rockosan" öltözködik.. akkor mégis mitől rocker a rocker???
2016. jún. 5. 21:01
 1/4 gnoomage ***** válasza:
nem egyszer szerepelt már gyakorin és külön blogokat szenteltek ennek a témának...
2016. jún. 5. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az a rocker aki annak érzi magát. Persze az furcsán veszi ki magát ha nem hallgat rock zenét mellé minimum:D Amúgy azt szokták mondani hogy a rockerség életérzés. Én ezzel egyet is értek, de nem tudom neked leírni hogy ezt hogy kell érteni, ezt érezni kell. Neked a rock, metál zene az más mint a többi, az jóval több, a szívedhez szól, nem csak hallgatod és élvezed. Szerintem mondjuk nem feltétel a rockos öltözködés ehhez, és a rockos öltözködés nem feltétlenül jelenti hogy valaki rocker, viselni pár ruhát bárki tud. Persze a legtöbb rockeresen öltözködő az is, kevesen öltöznek így akiknek semmi közük hozzá, de mondjuk láttam már metallicás haspólót, az már egy teljesen más kategória, az nem is rockeres az öltözködés, az egy szégyen.
2016. jún. 6. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. jún. 6. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

2. válaszoló, igazad van. Én is úgy gondolom, hogy a rock zene a szívhez szól.. :)

2016. jún. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!