Mit tegyek ha nem szeretnek a szüleim?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és fiú, apám tavaly nyáron tudta meg hogy hogy hívnak (alapból rossz apa, tehát... gyerekkorunk óta elhanyagol minket, és csak éjszaka szoktuk látni, mert addig iszik egész nap meg dolgozik) Anyám nem ért meg, egyfolytában idegesít és nem is figyel rám. Iskolában nincsenek barátaim mert nem enged el sehova, és mivel egy törpe vagyok ezért csúfolódnak is az emberek rajtam, és mivel egyedül vagyok nem tudok rendesen ellenük állni... van 6 tesóm, középső vagyok, és csak az egyel alattam lévő tesómmal beszélek, aki jóval magasabb is nálam (??) és erősebb is, és mivel ha csinál egy vizsgát, akkor az osztályomba kerülhet, úgy gondolta hogy mért ne? és hogy majd ő megvéd, aztán jobb osztályba került volna és most az enyémbe fog kerülni, ő meg meggondolta magát. Most anyám engem okol azzal, hogy miatta szomorkodik a tesóm hogy az osztálytársam lesz, pedig ez az ő ötlete volt ÉS NEM AZ ENYÉM!!! Szociális életem egy nulla, de ha a szüleimnek számítottam volna bármit, akkor nem hagyták volna hogy így nőjek fel. A régi sulimban folyton megaláztak, és most is fejemhez vágták hogy miattam szomorú a tesóm... elég szar érzés hogy ezt mondogatják nekem, én ettől leszek szomorú, de ki nem szarja le? Sőt le is ordítják a fejem, legutóbbi esetnél már eszembe jutott az is hogy suliból legközelebb nem haza hanem máshova megyek, tehát megszökök, és soha a büdös életbe nem megyek vissza hozzájuk2016. máj. 25. 21:20
1/4 valaki54321 válasza:
Üljön le az egész család és próbáld elmagyarázni nekik, mi bánt téged. Ha meg sem próbálod nem lesz jobb. Azzal hogy megszöksz, nem érsz el semmit.
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben nem foglalkoznék senkivel és semmivel, a tanulmányaimra koncentrálnék,de arra nagyon, szereznék valami jó végzettséget. Amikor lenne később egy jó munkám elköltöznék és élném a saját életemet. Ha most megszöksz egyedül úgysem boldogulnál, ráadásul kerestetnének és csak még egyel több ok lenne arra, hogy valamiért hibáztatnak. NE TEDD!! Neked sem lenne jobb hidd el. Találj egy hobbit ami lefoglal, amiben elmerülhetsz és kikapcsolódhatsz. Magaddal foglalkozz ne velük. Hidd el gyorsan eltelik majd az a pár év és amint tudsz elmehetsz onnan és nem a bizonytalanságba hanem a biztosba.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha elszöknék ugyanúgy járnék suliba, bár most h így átgondolom télleg hulyén hangzik...
2016. máj. 26. 21:45
4/4 anonim válasza:
Van itt még Valaki?Mondjuk a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!