Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom hogy mibe vagyok jo?

Nem tudom hogy mibe vagyok jo?

Figyelt kérdés
27éves lány vagyok,és semmi élet célom,az akarat erőm már gyereként megszünt a,a szüleim miatt,nincs semmihez kedvem államdoan csak azt tudom ,meg tudják mondani ezt nem tudom megcsinálni,kislányként is ez volt.Be akartam iratkozni de anya nem engedte zongorara vagy tancra,de csak mindig amnyit mondtak hogy te ez nem jó stb.Felnött nőként folyton csak sirok semmihez nincs kedvem olyan vagyok mint egy bezart nő sehova sem járok,még mindig nem tudom azt sem h mit akarok ki vagyok,Változtatni szeretnék de mindig ugyan ott vagyok.Folyton zsák utcákba kerülök.Nem akarok senkinek a másod hegedűse lenni.
2016. máj. 24. 21:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Meg szol erte a baratom,hogy ennyi idosen meg anyuval lakom,mas ennyi idosen mar kulon
2016. máj. 24. 22:56
 22/28 A kérdező kommentje:
De van mert kerdezed
2016. máj. 24. 22:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Akkor van barátod?

Van munka?

Anyukád zavar?

2016. máj. 24. 23:14
 24/28 A kérdező kommentje:
Nincs munkam sem,barataim sincsenek,de minek jarnek a mekibe
2016. máj. 25. 07:27
 25/28 A kérdező kommentje:
Akkor a kulso szamit,es csak a jo kulseju emberek ervenyesulnek?
2016. máj. 25. 08:58
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem a kulso adja az emberi erteket,szerinted a kulso adja az erteket?mert a kulso adja az emberi ertekeket
2016. máj. 25. 09:00
 27/28 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Munka mindig van, feladni sosem szabad!!

Tudom én, hogy nehéz ebben az országban és főleg a mai világban a mi generációnknak, de gondolom te sem azt akarod, hogy 70+ évesen majd azon bánkódj, hogy mennyire rosszul telt az életed. A sarkadra kell állni és szarni bele ki, mit gondol. Fel a fejjel!!;)

27/F

2016. máj. 25. 16:11
 28/28 A kérdező kommentje:
Csak plussz az en helyzetem is pl
2016. máj. 25. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!