Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom hogy mibe vagyok jo?

Nem tudom hogy mibe vagyok jo?

Figyelt kérdés
27éves lány vagyok,és semmi élet célom,az akarat erőm már gyereként megszünt a,a szüleim miatt,nincs semmihez kedvem államdoan csak azt tudom ,meg tudják mondani ezt nem tudom megcsinálni,kislányként is ez volt.Be akartam iratkozni de anya nem engedte zongorara vagy tancra,de csak mindig amnyit mondtak hogy te ez nem jó stb.Felnött nőként folyton csak sirok semmihez nincs kedvem olyan vagyok mint egy bezart nő sehova sem járok,még mindig nem tudom azt sem h mit akarok ki vagyok,Változtatni szeretnék de mindig ugyan ott vagyok.Folyton zsák utcákba kerülök.Nem akarok senkinek a másod hegedűse lenni.
2016. máj. 24. 21:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mért szerinted mi adja az ember értékét?
2016. máj. 24. 22:21
 12/28 anonim ***** válasza:

Felejtsd már el azt a rohadt papírt:)

El kell menni megpróbálni, legfeljebb elküldenek.

Csak rajtad áll, hogy ha változtatni szeretnél-e.

Akkor lehetsz boldog, hogy ha van társaságod és azzal foglalkozhatsz, ami érdekel.

Persze a depresszió kellemetlen. Annak a gyógyulásához nem tudok tanácsot adni sajnos.

Az ember értékét mi adja?

Nem tudom. A hűség és jó szándék.

Attól, hogy nincs munkád vagy végzettséged senkinél sem vagy kevesebb. Csak kellemetlen.

De most ha diplomád lenne, többnek éreznéd magad?

Szerinted egy diplomás értékesebb nálad?

A "lelked" senki nem veheti el.

2016. máj. 24. 22:28
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,de azt tudom hogy folyton jelenrkezek munkara elegem van ,hogy azt is mondják ök is hogy nem aljalmas,nincs ugy tarsasagom szinte anyaval elek meg ,ez miatt is tiszta gaz
2016. máj. 24. 22:32
 14/28 anonim ***** válasza:

És tovább tanulni nem tudsz?

Hidd el, hogy vannak olyan munkahelyek, ahol akkora prűd emberek vannak, hogy jobb is nem bekerülni.

Bár azért az világos, hogy elvárják a munkát.

Anyukádat nem bírod?

Szép vagy?

2016. máj. 24. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:
2016. máj. 24. 22:40
 16/28 A kérdező kommentje:
Szerinted mibol el az ember,sajnos igy sem tudtam elmenni itthonrol nem kerestem olyan sokat sem,nem tudom masok hogyan tudjak de mar illendo elkoltozni,mert masok is meg szolnak erte,meg most lenyegtelen h birom e de van egy termeszete is.
2016. máj. 24. 22:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Miért lenne illendő? A magányért fizetnél egy csomó pénzt?

Olaszoknál még a család is együtt lakik sok esetben.

2016. máj. 24. 22:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Tanulashoz is penz kell,egyszeruen nem is tudom masoknak hogyan van penze ennyi
2016. máj. 24. 22:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Nincs egy McDonald's a környéken?
2016. máj. 24. 22:54
 20/28 A kérdező kommentje:
De elkoltoznek a baratommal is igen inkabb laknek egyedul lenne egy sajat kis hazam,ugy rendeznem el ahogy akarom,nyugalom lenne ,
2016. máj. 24. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!