Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem talalom onmagam?

Miert nem talalom onmagam?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok, es hiaba probalkozom mar miota, hogy megtalaljam a helyem a vilagban es nem megy pedig mar lassan itt lenne a helye. Nagyon sok mindent kiprobaltam mar, hogy kideritsem mi illik hozzam, de semmi sem mukodik. Sok baratom van, megis neha ugy erzem egyik sem igazi. A csaladban is vannak hozzam naghon kozel allok, de igazabol ok se tudnak teljes mertekben megerteni. Nem tanulok rosszul, edzek, szocializalok, sok zenet hallgatok es megis ugy erzem ures az eletem. Nem vagyok boldog se a belsommel, se a kulsommel es sajnos hajlamos vagyok mindent negativan latni :( pedig nagy terveim vannak a jovore, szeretnek egyetemre menni es karriert epiteni. Csak azt nem tudom, hogy jutok el addig. Ugy erzem, hogy abban sem vagyok jo amit szeretek es ez nagyon rossz. Mit csinaljak, hogy megtalaljam a helyem a vilagban?
2016. máj. 21. 10:12
 1/4 anonim válasza:
Az élet mikor dobott bármit is csak úgy az ölünkbe? Aki így járt az igencsak szerencsés. Nem fogsz mindenre azonnal ráérezni, rájönni. Harcolni kell. Küzdeni. Tedd oda magad, akard igazán azokat a dolgokat és kitartással eléred mindazt amit akartál. A világ nem egy kívánságteljesítő gyár.
2016. máj. 21. 16:32
 2/4 anonim válasza:
17 évesen nem kell még az egész világot értened. Az hogy nem találod a helyed? Figyelj. Valaki még 30 évesen sem találja. De idővel úgyis eljön a nagy Ő, a boldogság, a nyugalom, a harmónia. Ne izguld túl a dolgokat, inkább évezd, amit most átélsz. Ne légy negatív, koncentrálj a pozitív előrehaladásra. És ne félj. Amit szeretnél azt tedd meg. Ne félj kimondani azt, amit valójában érzel. Az élet sokszor megtréfál, de épp azért, mert kihívások elé akar állítani. Tudni akarja, hogy elég erős vagy egy kis küzdelemhez vagy sem.
2016. máj. 21. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínüleg csak te érzed úgy hogy nem vagy jó vmiben, nem találod a helyed... az alapján amit leírtál biztos h értékes embervagy csak bízz magadban! Kitartás
2016. jún. 5. 22:23
 4/4 anonim válasza:
Merre laksz? Dumcsiznèk veled vagy talán sportolhatnánk együtt vagy shoppingolhatnánk persze ismi után :) 17L
2016. júl. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!