Nem érzek szagokat az idegesség miatt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elég szorongós vagyok pár éve, és eleinte csak nehezebben kaptam levegőt ez így folyamatosan egyre rosszabb. Egy ideje, kb. fél éve szagokat se érzek már, kivéve pár nagyon erőset meg néha ha nagyot szippantok a levegőbe. xD Voltunk orvosnál nincsen semmi baj az orrommal, allergiás sem vagyok semmire. Tudtok valami tippet adni?2010. ápr. 9. 21:57
2/6 Plaga válasza:
Vagy lehet, hogy a kezdődő agydaganatod már elnyomta a szaglóközpontodat az agyadban
3/6 Plaga válasza:
Na jó nincs is agydaganatod, azt már régen felette a rák :D hű de szenya vagyok. Szerintem orrpolip
4/6 anonim válasza:
Fingj 1 nagyot ha azt érzed akk nincs semmi bajod... Bnöm azt üzeni h kezd nyugtatoval a napot...:D
5/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi ezeket a hasznos válaszokat. xD
2010. ápr. 10. 22:36
6/6 Plaga válasza:
Amúgy azt megkérdezném, hogy belül nem sebes-e az orrod? A seb annak következménye, hogy túl száraz környezetben vagy (nem elég párás az orrodnak), így a szagokat se érzed annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!