Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyszerűen mindennap ez az...

Egyszerűen mindennap ez az idegesség! Addig hergelnek, amíg ki nem akadok! MIÉRT VAN EZ?

Figyelt kérdés
komolyan..mindennap úgy felidegesítenek, hogy legszivesebben törnék,zúznék.. MIÉRT NEM TUDNAK BÉKÉN HAGYNI????
2010. aug. 18. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Velem is ez van. Már szinte úgy érzem, hogy direkt idegesíteni akarnak. A megoldás csak annyi, hogy sz*rni kell rájuk... Eleinte nekem sem ment, de ha tudatosul benned ez a dolog, és megparancsolod magadnak, hogy "Nem leszek ideges!", sikerülhet. Ha pedig látják rajtad, hogy nem idegesít, egy idő után megunják és abbahagyják.
2010. aug. 18. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem anyám csinálja ezt mióta itthon lakom a nyári szünetben. Mindennap talál valamit amivel belém köthet és nem elégszik meg vele ha egyszer elmondja, azzal van el estig, sőt másnap is képes újrakezdeni. De csak ilyen kis semmi dolgok hogy pl. miért olyan színű a körmöm amilyen, vagy ottfelejtettem egy papírzsepit az asztalon.

De már megszoktam az évek során, már kivételesen ritkán húzom fel magam rajta. Tudom hogy állandó benne a feszültség apám miatt meg a helyzetünk miatt és ezt rajtam vezeti le.

Megvannak a módszereim a leszerelésre, úgy mint:

- hangosan számolok egyet ahányszor újrakezdi

- higgadtan közlöm, hogy nem idegesít, ha jobban érzi magát attól hogy belém köt ahelyett hogy szembenézne a problémáival, csak nyugodtan

- sokat olvasok, szekál is érte rendesen- szóval amikor bejön és körülnéz hogy mire szólhatna be, annyit mondok hogy várjon amíg befejezem azt az oldalt aztán kezdheti

- vagy egyszerűen elmondom helyette a szöveget amikor látom hogy piszkálási vágy fűti (mind ugyanúgy kezdődik és végződik)

Ilyenkor általában elszégyelli magát és abbahagyja.

2010. aug. 18. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Plusz lehet hogy el kéne menned valahova egy kicsit kikapcsolódni. Sokkal könnyebb lenne úgy elviselni a stresszt, mert így csak nő benned. Aztán meg jöhetnek a módszerek, hogy számolsz 10ig ésatöbbi. :)
2010. aug. 18. 19:02
 4/4 margoz ***** válasza:

Nem vagy boldog,sem abban amit csinálsz,sem a magán életedben.A kudarc és a tehetetlenség váltja ki belöled a dühöt,nem nézel szembe azzal,hogy nem tudod a problémádat meg oldani,igy mindenkire haragszol.

Jobb lenne ha le ülnél egy hozzád közel álloval,és elmondanád neki hogy mi a baj.Ezt a viselkedést lehet meg figyelni olyan gyerekeknél akiknek tanulási problémájuk van,olyan embereknél akik önzök,alkohol problémájuk van,vagy mint férfi kissebségi érzésekkel kinlodnak,

Nem csapkodni kell magad körül és bántani azokat akik Még szeretnek/de meddig?/hanem be kell ismerni ,valami bajom van,és segitséget kell kérni.Azzal hogy most erre a levélre is azt mondod,neked nincs semmi bajod,csak hagyjanak téged békén,hazugság,mert a leveled is azt sugározza hogy nem látod a hibát.

2010. aug. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!