Van más is, aki úgy érzi, céltalan az élete, nem tud beilleszkedni sehova?
Jelenleg egyetemen tanulok bölcsész szakon. De hogy utána mi lesz, fogalmam sincs. Nem tudok beilleszkedni, szűk szavú vagyok, bulizni nem szeretek. Mégis hiányzik a társaság. Nagyon béna embernek tartom magam, és sokat szenvedek amiatt, hogy szociálisan fejletlen vagyok. Mindezek ellenére boldog párkapcsolatban élek, de ő nem pótolhatja a barátokat.
A baj az, hogy azt sem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Tanulni azért tanulok, mert tájékozott ember szeretnék lenni. Viszont ilyen mentalitással semmire sem viszem az életben. Hülyének néznek, mivel mindenkinek van már kitűzött célja, én pedig még mindig nem tudom, hogy mit akarok.
Hiányzik a társaság is. És rettenetesen nehéz változtatni mindezen. Könnyű mondani, hogy változz meg és legyél ilyen vagy olyan...
Anyukám sem tudott mit kezdeni velem, azt mondta egyszer, intézetbe ad, mert nem beszélgettem senkivel, kétségbe volt esve. Utólag kiderült, hogy ő is félénk volt, és az anyukája mindig bántotta emiatt, és akaratlanul is ezt adta át nekem...
El vagyok keseredve. Van más is még, aki hasonló cipőben jár, mint én?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!