Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen melóra, keresetre...

Milyen melóra, keresetre számíthatok ezekkel a végzettségekkel?

Figyelt kérdés
Van érettségim, középfokú angol nyelvvizsgám (origo c), OKJ-s idegenvezető szakmám. Nemsokára megcsinálom a szakmai középfokút nyelvvizsgát is és kereskedelem-marketing szakos közgazdász diplomám lesz. 10 éve zenélek, és jó érzékem van a fotózáshoz grafikához. Office-t, grafikai és zene szerkesztő programokat felhasználói szinten kezelem. TESCO árufeltöltő ? :D
2010. ápr. 8. 22:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hú remélem úgy lesz, ahogy mondod :) Ez nagyon érdekelne :)
2010. ápr. 10. 12:27
 12/12 anonim válasza:
72%

Szerintem nagyon jó, hogy ennyi szakmád van. Így ha jelentkezel valahova látják mennyire kreatív tudsz lenni. Nekem is hasonlóan sok eltérő szakmám van és remekül tudom kamatoztatni a való életben. Az elhelyezkedéssel kapcsolatban pedig szerencse, ismeretség kell (tapasztalat. Nem mindig kezdődik szerencsésen de soha ne torpanj meg. Én minimálbért keresek jelenleg pedig többet érdemelnék.... de egyenlőre megelégszek vele mert ha meglesz a tapasztalatom végre akkor aztán uszkálhatók a pénzbe. Egy kalappal neked.

Üdv.: Cs.

2010. jún. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!