Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pár hét múlva megyek spiritisz...

Pár hét múlva megyek spiritisztához, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
kell kérdezni tőle valamit,vagy majd ő maga kezd el "mesélni"?és mennyire hihetek neki?
2009. jún. 29. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Arra számíthatsz, hoyg sok pénzért átcseszik a fejed.
2009. jún. 29. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Az elsonek tokeletesen igazat adok! :))
2009. jún. 29. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ,de igazándiból nem erre voltam kíváncsi.
2009. jún. 29. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam jósnőnél és azt meg mondta,hogy elvetéltem de más igazságot nem.Amennyit gondoltam annyit adtam neki.Így kérte.2000Ft-t adtam.
2009. jún. 29. 21:20
 5/6 anonim válasza:
Én még nem voltam ilyesminél, de nem hiszek benne. Bár meg kell hagyni egyszer kipróbálnám :D Bár nem szeretném tudni, hogy 1 hét és elüt egy kocsi mondjuk. Sztem ő fog dumálni, mint a kártyajósok amit lát. Vagy megkérdezi, hogy van-e gyereked, jár-e iskolába és azt mondja, hogy elüti a gyereked egy bmw iskolába menet.
2010. febr. 14. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:

azóta eljutottam hozzá.Semmi olyant nem mondott(mondhatnak) hogy mikor,miben halsz meg.Elkövetkező 3évre jósolt.Megmondta,hogy milyen egészségügyi problémáim vannak,pedig nem mondtam és külsőleg nem is látható.Igaz,azt is mondta,hogy októberben esem majd teherbe,és egy kislány lesz a szívem alatt,ennek ellenére már augusztus 31énmegfogant (az UH szerint)a kisfiam.Azt is mondta,hogy 80%ban rajtunk múlik a jövő,ő csak táppontot ad.

Ennek ellenére hétfőn újra megyek hozzá,megmondom,hogy nem minden úgy van,ahogy ő azt mondta :-)

2010. febr. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!