Ezeknek a jelentését valaki letudna irni?
Figyelt kérdés
Kiteszi érte a szívét. Kést forgat a szívében. Ami a szívén, az a száján. Akinek a szíve telve, megnyílik annak a nyelve. Szívvel, lélekkel (csinál valamit). Szép a szava, de ördög a szíve. Nagy kő esett le a szívéről2016. máj. 8. 18:32
1/3 anonim válasza:
1. Mindent meg tesz neki
2. Olyan dolgot csinal ami a masiknak rossz
3. /
4. Mindent belead abba amit csinal
5. /
6. Megnyugodott
2/3 anonim válasza:
Ami a szívén, az a száján-Mindig kimondja amit gondol, mégha ez rosszul is eshet a másiknak.
Szép a szava, de ördög a szíve-Ezt csak én gondolom, de valamai olyasmit, hogy valaki elsőre/kívülről kedves, de megtévesztő, mert igazából rossz szándékú.
A többit az 1-es megválaszolta szerintem.
3/3 anonim válasza:
kést forgat a szivében... a forgat miatt kiegésziteném az egyest. Én úgy értelmezem, hogy többszörösen bealázza, vagy megbántja. Pl "Csunya vagy" ....az tört döf a szivébe.
Az hogy: Nem elég hogy csúnya vagy buta és rosszul is főzöl,ezért megcsaltalak a fél várossal" itt már forog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!