Mit tegyek, ha nem tudom elfelejteni a múltbéli sérelmeimet, és úgy érzem hogy rámerősődik?
Sajnos nagyon rossz dolgok történtek velem gyerekkoromban,és nem tudtam ezekkel a dolgokal egyedül megbirkózni és még most sem tudom tudok felejteni, se megbocsátani,a családomnak, és a rokonaimnak se mert tönkretették a fiatalkoromat.Nagyon sokat bántottak fizikailag, és lelkileg is.
Apám sokszor megvert ok nélkül,az egyik közeli rokonom pedig megerőszakolt kiskoromban.Anyám pszichés beteg le van százalékolva,mert idegösszeomlása volt néhány éve, ő rá sem lehet számítani, szinte élőhalott.
Senki se állt mellettem,és senki se segített.Az iskolai életem teljes kudarc volt mind ált.iskoláéban,mind középiskolában,sohasem tudtam igazi barátokat szerezni,vagy közösségbe úgy beiileszkedni,hogy elfogadjanak,igaz én amúgy sem tudtam magam elfogadni.
Az iskolai évek nálam szinte sírásról és bánatról szóltak.Valójában seholsem érzem magam jól,mindenhol kívülálló vagyok,és és nem tudom jól érezni magam sehol sem,így többnyire egyedül vagyok.Nem akarok így élni, de nem tudom hogy tudnék megváltozni pozitív írányba.
Ahogy tudsz,szerintem szakadj le a családodról!!A közeli rokonodat meg jelentsd fel,de azonnal!Menj el pszichológushoz,az talán tu segiteni.
(rem ez nem fake kérdés -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!