Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetbe?

Mit tegyek ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy Holnap vizsgázom (kis érettségi) óriási hatással van az évvégi jegyemre! Viszont én nem vagyok képes leülni és tanulni! Már egy csomót tanultam eddig de semmi sem ment bele a fejembe és mióta itt van Robert Magyarországon még inkább nem tudok a vizsgával foglalkozni! Bennem még mindig nincs egy kis parás se, hogy húú mi lesz. Annyira nem érdekel, mert utána mehetek rögtön forgatásra!

Valahogy fel kéne spanolni magam, de ha meg egy elmebeteg idegállat lennék az sem lenne túl célszerű.. (Minden vizsga előtt pár nappal rám jön az idegbetegség és miközben alszok remeg a lábam, meg ilyenek..)

Na mi legyen? Lehet izgulás nélkül jobban megy majd??! Mert ha rá idegelem magam, akkor még csak azért se fog menni, ha meg leszarom akkor lehet eszembe jut pár mondat?

2010. ápr. 6. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz semmit, akkor miért izgulsz?

Egyértelmű a végeredmény...

Ki az a Robert?

2010. ápr. 6. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves flegmatikus kérdező !

Valólyában izgulsz, csak szted nem izgulsz, de az, hogy nem vagy képes leülni és tanulni azt igazolja, hogy izgulsz

Célszerűbb lenne átolvasni lazán az anyagot, semmi pánik ! " Szeretem ezt a tantárgyat ! Alig várom, hogy új dolgokat tanuljak meg belőle a könyvből " - ezt mondogasd és lapozd át azt a nyomorult füzetet vagy amiből kell tanuljál és holnap vedd lazán az érettségit !

Való igaz, hogy nyugodt lelkiállapottal az ember vagy nem mond semmit vagy amit mond az legalább jó. De ahoz, hogy jó legyen leglbb minimálisan át kell olvasd az anyagot

Holnapután ha nem sikerül az éretségi bánni fogod, hogy nem tudtál a fenekeden ülni 10 percig, ha pedig sikerülni fog büszke leszel magadra ! Te melyiket választanád ?

2010. ápr. 6. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt van Patisszon Róbert Mo.-n, és nem tudsz tanulni... Ez szerintem elég gáz. Bocsi, hogy nem tudtam értelmes választ adni, meg tudom, hogy akkor minek írok, ha nem tudok értelmesen hozzászólni! De én így gondolom. Felejtsd el Robertet. Ok, hogy egyszer van itt egy évben, de a vizsgád is fontos, ezt azért ne hagyd figyelmen kívül! Tanulj csak még, amennyit tudsz, a kis izgulás pedig jót tesz. Sok sikert!
2010. ápr. 6. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ülj le, és próbálj meg nem idegeskedni...

Szedd össze a gondolataidat, és nyugodj meg!

Hidd el, ha nyugiban vagy, akkor jobban fog menni a tanulás...

Én is így voltam januárban a felvételi miatt!

Kedves 18:41-es válaszoló!

A valójában-t, nem ly-nal, hanem J-vel kell írni!!!

15/L

2010. ápr. 6. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Oké, köszi, hogy felvilágositottál ! [ sietségből irtam el ]

18:41 voltam

2010. ápr. 6. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát ez nem érettségi hanem KIS érettségi, vagyis belső vizsga. Igazából tök nyugodtan bementem a suliba és így ilyen nagyon szikrázó levegő volt az épületbe. Stresszel teli.. NA akkor elkezdtem egy pöppet parázni, de aztán bekerültem a vizsga szobába és így rám jött a gúnyos nevetés amikor kihúztam azt a két tételt amit még életembe nem olvastam el. (Amúgy követtem amiket mondtatok) szinte az összes tételt el is olvastam, valahogy pont ez a kettő bele tartozott az el nem olvasottak közé.. Szerencsére még kiértem a forgatás végére és tök jól éreztem magam! Nem egy ÉVBE egyszer jön, hanem egy ÉLETBE egyszer! Ő az én kedvenc világsztárom, és nem az Alkonyat miatt, nekem a hangja. Áhh..
2010. ápr. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!