Mekkora baj, ha sovány egy férfi? :S
Az a baj, hogy nagyon sovány vagyok. 182 cm 57 kg. Állandóan hízni akarok, de nem sikerül, már az életem részévé vált a hízni akarás. Próbáltam zsíros ételektől elkezdve a fehérjedús ételekig mindent, de semmi. 2-3x annyit eszek mint apám, de ő 175 cm és 73 kg. Igaz a szüleim/rokonaim is soványak voltak fiatalkorukba, de engem akkor is iszonyatosan zavar. Húsvét alkalmából annyit ettem, hogy más 1 hét alatt nem eszek annyit. Csoki, szalonna megállás nélkül. Felszedtem másfél kilót, örültem mint állat, ma rátértem a normális táplálkozásra és le is adtam :@:@:@ Vitaminok is megvannak, állandóan Bérest szedek nagy adagú C vitaminnal
Próbálkoztam gyúrással, edzéssel nem kevés ideig, igaz 1 héten nem túl sokat, néha lementem heti 1-2x de akkor sokáig de egyenlő volt a semmivel, abba az időbe talán még 1 kilót le is adtam...
Az a baj, hogy más minden rendbe van, magas vagyok, az arcom nagyon szép (mindenki ezt mondja), kb 3 pattanásom sincs, de ez a fránya kiló őrít már meg. Csak 13 kiló kellene életem végéig (semmivel sem több), de az hosszútávon, semmi bajom nem lenne akkor :(
Vélemény? Mi a fenét csináljak? Állandóan a súlyommal csesztetetnek ismerősők, azt mondják lehetsz jóképű ha ennyire gebe vagy, meg szüleim is, a férfi akkor férfi ha nem anorexiás kinézetű :'( Érdemes lenne elszánnom magam valami nagyon komoly edzéstervbe, pl heti 4 konditerem vagy hasonló? Csak nincs mire építeni, mert csontozatom van, meg nem túl sok izom... Meg akarom mutatni nekik!
17/F
Báyám is ilyen. 180 cm, 56 kiló. Izmos, azzal nincs probléma. Jár ju-jitsura és ott 100 kilós embereket cipel a hátán. x) 58 cm-es a dereka. O.o És ő is 17 éves XP
Hát nem tom..Reggelre újra lefogysz? o.o Ne aludjál. X) Vagy egyél menzakaját. ›.‹ Nekem bevált. ›‹
15/L
Én is ugyan ezzel szenvedek már évek óta. Nekem azt mondták, h azért vagyok ilyen sovány annak ellenére, h milyen sokat eszem, mert biztos még fejlődésben vagyok...
22 éves leszek lassan, sztem már nem igen fejlődök és még mindig csak 64 kiló vagyok a 184 centimhez :S
De nyugi ez sok csajnak nem probléma, annyi a lényeg, h olyan ruhát válassz ami nem soványít még rajtad. Mindenkinek vannak hibái és inkább vagyok ilyen sovány, mint teljesen dagadt :D
jaja, teleeszem magam egyik nap, vagyok 58 felett kicsivel másnap meg örülök ha 56 megvan :D
Próbálok bőbb viseletet hordani, a pólókat mind kidobtam, most M-es, L-es ingeket hordok bár kicsit lötyög, de nem hangsúlyozza ki a soványságomat. Felül egy kicsit erős is vagyok, de lefele már nagyon lötyög a farmer :S
"inkább vagyok ilyen sovány, mint teljesen dagadt :D"
Hát ez nem kérdéses :D:)
barátom is iylen testalkatú egyem is meg, kajakozott, az amitöl 55kilo az izom.
ha annyira kell az a 13 kiló, én szivesen odaadom.
amúgy egyél kevés gyümölcsöt, sok sok csokit meg zsírban tocsogó ételt és folyton üljél a gép/tv előtt. egy idő után biztos hatásos:D
ja és egy kedves idézet, alvin és a mókusok "egyél többet és szarjál kevesebbet" :DDDD és ezt nemtahoságbol mondom :)
57kiló vagy akkor a teendő ennyi:
115-120 gramm fehérje
Ez kb 500gramm csirkemell filé
300-320 gramm szénhidrát
Ez rizsben 400grammot jelent kb.
Ez a MINIMUM amit be kell vinned!
Ezt oszd be naponta 6-8 adagra. Zsírt is vihetsz be okosan lenmagolajból ill. egyéb esszenciális zsírsavból.
Ha legalább ennyi tápanyagot beviszel (ha többet az se baj) és lejársz legalább 3szor egy héten edzeni nem maradhatnak el a kilók, pláne 17évesen. Ha most neki fekszel a dolognak a kamaszkori magas tesztoszteron termelődés hatására ripsz ropsz felpakolsz magadra 1-3 hónapon belül legalább 4-5 kilót!
Gebe vagy , ennyi
Bevallom nekem is volt egy ilyen pasim, irtó nagyképű fickó volt, de nagyon bejött nekem
Viszont akármennyire is nagyképű volt és intelektuális meg menő, folyton szekálták a haverjai a vékonysága miatt, aztán észrevettem mitől is volt ez
Minnél többet zavar téged ez a probléma annál jobban kihat a környezetre. Megoldást nem tudok adni neked, sztem genetika az egész és max. az idő lesz képes változtatni az alakodon, de annyi biztos, hogy te is kihúzod a gyufát és azért égetnek meg vele......
Mert tapasztalatból a sovány pasik beképzeltek, olykor arrogánsak és rendkivüli magabiztosságukat próbálják bizonygatni, mint te is a " szép arcoddal " s ilyenkor mások visszavágnak azzal, ami téged a legjobban zavar : a testeddel. Ez volt a gyengéje az én ex-emnek is és még én is viccelődtem vele emiatt. Téged is idegesit, hogy nem lehetsz egy kigyúrt állat, nemde ?
Azért próbálkozz csak tovább, a mozgás sosem történik hiába és előbb utóbb az eredmény látszani fog, ha persze eszel is mellé és nem csipegetsz, mint egy 15. századi grófkisasszony......mozgás terén pedig inkább a súlyemelés, mint a biciklizés, ez remélem világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!