Miert van az hogy 13 eves vagyok es mar azon gondolkodom hogy ki dughatna meg? Es hogy hogyan szeretnem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:53
1/10 anonim válasza:
Túl sok VIVA-t vagy myVIP-et nézel.
2/10 anonim válasza:
kisgyerekkori perverzitás, sima ügy
ha fiú vagy természetes
ha lány akkor egy nagy k*rva leszel!
de csak ha túl sokat gondolkozol ezen...
ha keveset, akkor átlagos vagy!
3/10 anonim válasza:
Ez a baj a mai társadalommal :(
22/f
4/10 anonim válasza:
Ha lány akkor fehérmájú vagy (nem múlik el, egy pasi se lesz elég szerezz vibrátort és duracel elemet :P), ha fiú akkor egyenlőre természetes 20-30 év és nem csak ezen fogsz gondolkodni.
5/10 anonim válasza:
HA fiú vagy, akkor cseppet sem természetes, hogy azon gondolkozol ki dugjon meg:D
7/10 anonim válasza:
most mért baj ha egy 13éves ezen gondolkodik??
ilyenkor kezdik el megismerni a testüket:) szerintem ez vmeddig természetes h kíváncsi meg vágyik az ismeretlenre....
8/10 anonim válasza:
hogy itt milyen hülye emberek vannak.miért kell ilyeneket írni??
szóval:semmi baj nincs veled,csak kamaszodsz most érsz,most ismerkedsz a testeddel ezzel nincs gond. (velem is van/volt ilyen) és ettől nem leszel k*rva.
9/10 A kérdező kommentje:
felre irtam a kerdest..fiu vagyok es h en kit.....meg
2010. ápr. 7. 19:32
10/10 anonim válasza:
azért így mindjárt más:D igen természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!