Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan, hogy Gyakoriker...

Létezik olyan, hogy Gyakorikerdesek.hu függőség?

Figyelt kérdés
Rengeteget olvasom az oldalt, főleg azt a 2-3 témát, ami érdekel mostanában...reggel felkelek, és már nézem is, van-e új kérdés a témában, nézem, szóltak-e hozzá azokhoz a kérdésekhez, amikhez én is hozzászóltam...
2016. ápr. 4. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Létezik, hogyne létezne. Ez teljesen természetes. Sokféle függőség van, az internet is ilyen lett, benne például a gyakorival...

Én is olvasom, és válaszolok is, mint még sokan mások..

Egyébként a függőség csak akkor alakul(hat) ki, ha valami érdekes..

2016. ápr. 4. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Van ilyen.
2016. ápr. 4. 09:15
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem ez a facebookom D
2016. ápr. 4. 09:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És ez már beteges szerintetek? Hagyjam az egészet?

Akkor kattantam rá, amikor belekezdtünk a babaprojektbe...mióta már terhes vagyok, ugyanúgy szeretem tovább olvasgatni, infókat megosztani az én esetemből...de tényleg folyamatosan fent vagyok itt - már amennyit meló mellett fent tudok lenni...

2016. ápr. 4. 10:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha megszületik a babátok, el fogod tudni dönteni, mi a fontosabb: a baba, vagy a GYIK.
2016. ápr. 4. 12:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez nem beteges,megnyugodh
2016. ápr. 4. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
#megnyugodhatsz
2016. ápr. 4. 12:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kezecske mindenkinek! :)
2016. ápr. 4. 12:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is függő vagyok már 5 éve itt. 80 oldalnyi megválaszt kérdésem van. :D
2016. ápr. 4. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Én is a határon vagyok, hogy talán függő lettem. Vannak olyan napok, amikor más fontosabb dolog helyett is gyakorizok. Le kellene szoknom róla. Majd kitalálok magamnak valami jó kis elvonót...

Ha utólag sajnálod a gyakorin töltött időt, vagy sokallod, akkor te is gyakori-függő vagy...

2016. ápr. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!