Szeretsz élni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Néha igen néha nem
2016. ápr. 2. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Elvagyok vele de van hogy úgy érzem egy hiba vagyok a világban ezért jobb lenne ha nem is lennék...

Szeretni szerintem utoljára 3-4 éve szerettem élni

2016. ápr. 2. 22:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen! Persze nekem is vannak rosszabb pillanataim, rossz kedvem, de olyankor is ha kicsit elgondolkozok, rájövök, hogy igen :)
2016. ápr. 2. 23:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Ebben az országban nem igazán
2016. ápr. 3. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem
2016. ápr. 4. 17:13
 6/16 anonim válasza:
Szeretnék végre élni!Egyszer!Legalább!
2016. ápr. 7. 08:15
 7/16 anonim válasza:
Nem, sőt úgy érzem, hogy nem jó helyre születtem.
2016. ápr. 8. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki oda született, ahova születni kellett! Aki panaszkodik, az nem értékeli az élet szépségeit! Van aki éhezik, nincs háza, családja! Ha nincs értelme az életednek, akkor keress, találd meg azt tevékenységet, vagy bármit amit élvezel! Mellesleg én imádok Magyarországon élni, annyi jó dolog van itt! A Balaton, gyönyörű helyek, a hídak, a Szabadság szobor, és a sok nagyon finom étel! Nem mindig a rosszat kell nézni, higyjétek el, van olyan ország, és vannak olyan emberek akiknek sokkal roszabb!
2016. ápr. 9. 08:29
 9/16 anonim válasza:
Igen. Néha vannak gondjaim, szerencsére megoldódnak. A gyerekeim és az unokáim is szeretnek élni. A családban egy ember van, aki nem szeret élni, őt igyekszem kikerülni. Persze 68 évesen ez már könnyebben megy. Csak fel a fejjel, majd csak találsz valakit, aki boldog, és boldoggá tesz, csak majd vigyázz, ne szúrd el, mint az én párom!!!!!!!!!!!!!!
2016. ápr. 9. 10:53
 10/16 anonim válasza:
Tőled függ hogy szeretsz e élni vagy sem minden tőled függ és a gondolataidtól
2016. ápr. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!