Az baj ha úgy látom, hogy nincs semmi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
Megszületünk, màr óvodában kezdődik az agymosàs, belénk nevelik,hogy valahova kell tartoznunk,valamilyen szakirànyt kell vàlasztani,hogy boldogulni tudjunk az életben.Dolgozunk pàr év tizedet,utàna nyugdíj majd jöhet a koporsó. Oké van aki azt mondja,hogy a csalàdért kell élni,de most tényleg ennyi lenne? Valahogy ez nekem kevés, az embereket összeaprìtja lelkileg ez a rendszer.Tudom nincs màs, de akkor is...2016. márc. 22. 18:12
11/12 A kérdező kommentje:
Hát néző pont kérdése, egy egészséges ember életében a halál a legrosszabb ami bekövetkethet, aki meg betegen született annak meg lehet megkönnyebbülés lenne a halál ,ugyan úgy ahogy a depresszióval küzdőknek is.
2016. ápr. 19. 16:00
12/12 anonim válasza:
Nem baj,mert igazad van ebben,tényleg nincs semmi értelme,én is így gondolom.Az élet egy szenvedéssel,fájdalommal,csalódásokkal teli hülyeség.Viszont van egy jó hírem:egyszer úgyis megdöglünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!