Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnál ha biztosan...

Mit csinálnál ha biztosan tudnád hogy holnap lesz a világ vége?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 09:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánatot kérnék mindenkitől, ha megbántottam őket és megbocsájtanék mindenkinek, aki engem bántott. Mindenkinek, akit szeretek, elmondanám, mennyire szeretem őket és milyen sokat jelentenek nekem! Aztán imádkoznék, megölelném a páromat, és együtt mennénk a túlvilágra!
2010. ápr. 6. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:

19:42... Ez szép volt

Én is ezt tenném, valamint a szeretteimmel lennék együtt, szorosan magamhoz húznám őket, akiket/amiket szerettem, fontosan voltak nekem...

2012ben nem lesz semmilyen világvége nem vesszük észre, de a világvégét mi fogjk elhozni...

2010. ápr. 10. 09:03
 13/23 anonim válasza:
36%

nem tom, de a cigányokkal nem piszkolnám a kezem, ha itt a világvége úgyis feldobják a bakancsot xD.

inkább fognám magam és kirabolnám a Milka csoki gyárat xD. vagy a Bocit:)))))

2010. ápr. 10. 11:30
 14/23 anonim válasza:
63%
elöbb döglünk meg h .a föld elpusztulna azmár biztosXD
2010. ápr. 10. 11:36
 15/23 anonim válasza:
37%
annyi nőt basznék meg amennyire jutna idő nonstop műszakban :D
2010. ápr. 10. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Frankó!Tudsz valamit?Mikor,hol, milyen lesz? Én is búcsúznék a szeretteimtől,jókat kajálnék,piálnék,pár jó szivart szívnék,lóvé már nem számít.Ja,és levernék egy-két papot,mutassák az utat a mennyei atya felé.Nagy szarban lennének,kiderülne kamu volt az egész szent duma.Csak a Szabotőrt és a Bad Company 2-őt sajnálnám,mert még nem nyomtam végig.Igen,és Andre Rieu számokat hallgatnék.P.Tibor
2010. ápr. 10. 16:21
 17/23 anonim ***** válasza:
ennék egy áfonyás muffint a california caféba, elbúcsuznék a családomtól, felhívnék egy fiút és elmondanám neki hogy szeretem, azután vennék egy last minute jegyet és elmennék a holland vagy farncia tengerpartra és egyedül sétálnék a sötétben. meghallgatnék egy bizonyos számot, és sírnék.
2010. ápr. 10. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha sírnál,te biztos lány vagy,remélem.Inkább jó kaja,pia,szex,semmi búcsú,mert ha elmarad mégis a balhé,legalább jól éreztem magam,nem lettem nevetséges a könnyes kamu búcsúval.Ha világ vége nem is,de hó vége lesz,az is elég tragikus,fogy a lóvé.Szerintem elmarad a világvége,meg a jó drága szivar szívása is,a nagy végső örömködés,hétfőn mehetünk ugyan úgy gályázni.Ne reménykedjetek,csak az álmodozásnak lesz vége,meg a sirámomnak.De izibe.P.Tibor
2010. ápr. 11. 09:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Felmegyek egy magas hegyre, miután elbúcsúztam mindenkitől, megnézem az utolsó napfelkeltét, és sóhajtok egyet, aztán majd lesz valami...
2010. ápr. 11. 14:03
 20/23 anonim ***** válasza:
P.Tibor. Csak nem Palla Tibi vagy?
2010. ápr. 12. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!