Mit csinálnál ha biztosan tudnád hogy holnap lesz a világ vége?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 09:27
1/23 anonim válasza:
Semmit.XD
Aludnék mert az a kedvenc hobbim. :)
3/23 anonim válasza:
2012-ben lesz. :)))
De aludnék én is
4/23 anonim válasza:
Kimennék a cigányputriba egy lőfegyverrel, meg előtte kefélnék egy nagyot! xD
5/23 anonim válasza:
taliznék az ismeröseimmel és elbucsuznék tölük:( xd
6/23 anonim válasza:
Megmenteném a Földet, és hős lennék.
7/23 anonim válasza:
16:17 :DDD
Én valószínűleg felhívnám azt a két srácot, akik nagyon tetszenek nekem, és hármasban csinálnám velük (már ha beleegyeznének). Ha ez nem jönne össze, vagy ha lenne még időm, én is agyonlőnék pár cigányt. xD Ha még mindig lenne időm, bemennék a Tescoba, és ennék egy csomó édességet. :)
Jó lenne minden nap ilyesmiket csinálni.:P
15L
8/23 anonim válasza:
bevallanám egy fiúnak h tetszik / szeretem, még nem tom :P és vele lennék
9/23 anonim válasza:
meg 1x utoljara dugnek 1 jot 17,L
10/23 anonim válasza:
Én is a sz.xet választanám.Majd elbúcsúznék a rokonoktól.Elmondanám két bizonyos embernek az érzéseimet,hogy mennyire szeretem őket..mert még nem mondtam el nekik..megölelném őket..:):D és még egy utsó beszélgetés a lelkitársammal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!