Hogyan tegyek külömbséget?
Figyelt kérdés
Amikor megismerek egy lányt, miből tudom megkülömböztetni, hogy mit is szeretne? Az útóbbi időben csak egyéjszakás kalandjaim voltak, amiket igazából nem akartam. Nagyon vágyom egy normális tartós kapcsolatra. Miből tudnám lekövetkeztetni, hogy az illető személy tartós kapcsolatot akar-e vagy csak egyéjszakásat. Őszintén már meguntam a kalandokat és volt aki mély nyomott hagyott bennem és nehezen felejtettem el. Nem szeretnék mindig úgyan abba a helyzetbe kerülni, hogy egy szex és aztán lépünk tovább. Szeretném tudni időben. Nincs baj azzal, ha várnom kell a szexre (ami eddig sohasem fordult elő...)2016. márc. 9. 14:24
1/5 anonim válasza:
Amikor megismered, nem biztos, hogy tudod, meg tudod állapítani, mit szeretne. De mi lenne, ha te lassítanál, és te nem akarnád a szexet? A lány reakciójából szerintem ki fog derülni, hogy csak azért van veled, vagy ő is komolyabbra vágyik. A többi meg később kiderül.
2/5 anonim válasza:
Kezdetnek tanuld meg, hogy: külöNbség!
Egyébként meg egyszerű: nem mész bele egy-éjszakás kalandokba.
Amíg fűnek - fának odaadod magad, addig ne is várj többet! Egyetlen normális pasinak sem kellesz többre, ha az első éjszaka megkap.
3/5 anonim válasza:
Bocs, figyelmetlenül olvastam el a kérdést, átsiklottam a "lány" szó felett.
Szóval pasi vagy.
Nos, a lényegen ez nem változtat. Ebből a szempontból szerintem nincs különbség nő és férfi között. Egy lánynak sem kell másra egy pasi, akit nem ismer, de az első éjjel ágyba bújik vele, mint egy jó numerára. És ő sem fog benned bízni utána, hogy ha veled marad is, attól te nem folytatod a "kalandozásaid".
4/5 anonim válasza:
A feleségemet ugy ismertem meg hogy egyéjszakésnak indult.az éjszaka meg is volt:) ezelött 10 évvel:)
5/5 anonim válasza:
Kicsit kifordítva látjátok ezeket a dolgokat. Nem TUDNI kell, hogy mit szeretne a másik, hanem TENNI azért, hogy azt akarja, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!