Miért vannak olyan emberek akik ok nélkül lepontozzák az embert?
3 nak igaza van .
Nézz rám :) a százalékomra, ezt tették velem, megtámadtak, letámadtak csoportosan nem nevezem nevén a kategóriát . Érzésem szerint, tök frankó dolgokat írtam, csak azt amit megtapasztaltam a saját bőrömön, és láss "csodát" ez történt. xd
Én csak idetévedtem ,de most mindenki kapott egy zöldet tőlem! ÉS LEGYEN VILÁGBÉKE!!!
...Ja, meg sok Gyros!
A gombok a 'hasznos - félig hasznos - nem hasznos' értékelésekre lettek kitalálva. Ennek feltétele, hogy lehetőleg objektív kérdést tesznek fel, és lehetőleg objektív választ adnak rá, különben a hasznosság nem dönthető el.
A 'tetszik - nem tetszik', és 'egyetértek - nem értek egyet' - típusú szavazás szubjektív, és nem azt a célt szolgálja amire kitalálták.
Az én szubjektív véleményem az, hogy nem kellene engedni a szubjektív kérdések kiírását, vagy le kellene az ilyennél tiltani az értékelést, amit a kérdező egy kapcsolóval elrejthetne kiíráskor.
Viszont egy objektív kérdésre már adott az objektív válasz, csak meg kellene nyitni a Google keresőjét és az első pár találatot nézni, amitől az oldal használata okafogyottá válna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!