Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik ok nélkül lepontozzák az embert?

Figyelt kérdés
Ez nekik miért jó ?
2016. márc. 1. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Trollok, ezzel szórakoznak. Tudod, legszebb öröm a káröröm.
2016. márc. 1. 21:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudóm ha most lepontoználak nem hinném hogy jobb kedvem lenne .
2016. márc. 1. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Te olyan vagy, vannak az oldalon még elegen akiknek ez a szórakozás forrása. Tudják, hogy másokat ez frusztrálhat, vagy bosszúból teszik, vagy gonoszságból. Létezik szervezett formája az oldalon, bizonyos témakörben csoportos lepontozás folyik, mindegy mit írsz. Szándékosan ellehetetlenítik az embereket, mert akinek folyamatosan csökken az értékelése annak az a benyomása hogy ő csinálja rosszul a dolgokat, és aki erre érzékeny az elhagyja az oldalt vagy inkább nem válaszol.
2016. márc. 1. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

3 nak igaza van .

Nézz rám :) a százalékomra, ezt tették velem, megtámadtak, letámadtak csoportosan nem nevezem nevén a kategóriát . Érzésem szerint, tök frankó dolgokat írtam, csak azt amit megtapasztaltam a saját bőrömön, és láss "csodát" ez történt. xd

2016. márc. 1. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Én csak idetévedtem ,de most mindenki kapott egy zöldet tőlem! ÉS LEGYEN VILÁGBÉKE!!!

...Ja, meg sok Gyros!

2016. márc. 2. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Te miért vagy a GYIK-en? Azért, hogy pontokat szerezz és másokat pontozz, vagy hogy segíts másokat lehető legjobb tudásod szerint? Mert szerintem az lenne a GYIK célja.
2016. márc. 2. 07:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy egyesek nem értenek egyet veled? Én például ilyen tök egyértelmű kérdésekre amire már hárman válaszoltak előttem, nem szoktam válaszolni, én alapvetően vitatkozni járok ide és bizony ha valakivel nem értek egyet, azt lepontozom, nem azért, hogy kib*sszak vele, hanem mert erre való a pontozás. Ennyi. Te talán csak olyan válaszokat adsz, amik objektíve egyértelműen igazak? Semmiféle morális, összetett emberi kérdéssel nem foglalkozol? Mert akkor tényleg fura.
2016. márc. 2. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
11%

A gombok a 'hasznos - félig hasznos - nem hasznos' értékelésekre lettek kitalálva. Ennek feltétele, hogy lehetőleg objektív kérdést tesznek fel, és lehetőleg objektív választ adnak rá, különben a hasznosság nem dönthető el.

A 'tetszik - nem tetszik', és 'egyetértek - nem értek egyet' - típusú szavazás szubjektív, és nem azt a célt szolgálja amire kitalálták.

Az én szubjektív véleményem az, hogy nem kellene engedni a szubjektív kérdések kiírását, vagy le kellene az ilyennél tiltani az értékelést, amit a kérdező egy kapcsolóval elrejthetne kiíráskor.

Viszont egy objektív kérdésre már adott az objektív válasz, csak meg kellene nyitni a Google keresőjét és az első pár találatot nézni, amitől az oldal használata okafogyottá válna.

2016. márc. 2. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Utsó szerintem teljesen rendben vannak a szubjektív kérdések és válaszok is. Ha Szerinted se így, se úgy nem jó, akkor miért vagy itt? :D
2016. márc. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!