Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tovább? Mit csinaljak?

Hogyan tovább? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Latszolag teljesen rendben vagyok, van egy baratom, aki szeret, es vannak baratnoim. Nem vagyok magamba fordulos tipus, de az elmult egy honapban mindne megvaltozott (nem talalom az okát), itthon veszekszek, felek, hogy az egyik depis pillanatomban szakitok a baratommal aki egyebkent kicist sem ert meg vagy tamogat(igazabol senki sem), az iskolaba nem jarok be, emiatt valoszinu, hogy bukni fogok. Semminek nem latom ertelmet legszivesebben csak egesz nap a szobamban depiznek es gondolkoznek. Nem tudok kiszakadni ebbol az allapotbol, a szuleim nem szolnak bele, hogy mit csinalok (az elejen probaltak meggyozni - sikertelenul) teljesen elhagytam magam es ugy erzem hogy nekem tok mindegy mar, hogy mi lesz a kovetkezo. Semmi motivaciom nincs, nem allok ellen az iskolanak mert ha valaki kirakna az ajtoban, talan megtennek harom lepest hogy bemenjek, de tenyleg, ugy erzem minden MINDEGY.

2016. febr. 24. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy? Volt ennek valami kiváltó oka?
2016. febr. 24. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ez inkább egy folyamat, aminek ez a vegkifejlettje. 15 eves vagyok
2016. febr. 24. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen keress magadnak egy célt, amit el szeretnél érni az életedben, vagy akár csak egy motivációs tárgyat, vagy idézetet. Zökkentsd ki magad a mostani állapotodból, ugyan is tudsz a jelenlegi helyzet ellen tenni, csak éppen nincs meg hozzá a kellő elhatározásod. Ismerkedj új emberekkel, barátkozz és ami a legfontosabb, hogy járj be az iskolába. Mint írtad, 15 éves vagy, az agyad még képes befogadni az új információkat, amik később a javadra válnak csak! Később csak bánni fogod az elmulasztott lehetőségeket!

Próbálj meg egy új fejezetet kezdeni. Semmi sem lehetetlen. Légy pozitív, nézz nyitott szemmel a világra. Kitartás!!

2016. febr. 25. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel kezdődött? Magadat kellene kiráncigálnod ebből az állapotból. Nagyszülők Vannak?
2016. febr. 25. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Igen, vannak nagyszuleim. Nem tudom mivel kezdodott, talan az alapveto hozzaallasommal van a baj, es az az oka mindennek. Nem tudom elkotelezni magam egy kituzott cel mellett
2016. febr. 27. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!