Nem vettétek észre a családtagjaitok egyes tagjaira, hogy hiretelen semmiből semmi és elkezdték tanulni az angolt?
Figyelt kérdés
mert furcsa dolog jutott az eszembe2010. márc. 31. 18:11
11/16 anonim válasza:
sztem csak te vagy rossz megfigyelő.
12/16 anonim válasza:
Őseim angliából jöttek,szal nekem a véremben van..
nem tanulom és 5ös vok..
13/16 anonim válasza:
Mert minden infót meg lehet találni angolul, mert egy rakás regény/film van, ami soha nem kap(ott) magyar fordítást, mert nem vagyok bezárva így az országhatárokon belülre, mert világnyelv, mert... Tényleg soroljam még? Az ilyen összeesküvés elméletek meg... :D Nem túl sok a szabadidőd kicsit? ;)
14/16 anonim válasza:
Jó hogy megírtad, bár a kérdésedet már nem is magyarul fogalmaztad meg.
És arról mit hallottál, hogy a több mint öt milliárd emberrel hogyan fognak végezni, és kik? Hova teszik a rengeteg büdös hullát?
15/16 anonim válasza:
Észrevettem, ráadásul magamon! 7 éves voltam és azon kaptam magamat, hogy elkezdtem angolul tanulni! Ugyanis tantárgy volt a suliban. XD Ezek szerint én is kiválasztott vagyok? :D
16/16 anonim válasza:
Azért mert az Angol világnyelv,és hiába mondják,hogy a német és az angol,akárhová mész,ha más nyelven nem de angolul 100%,hogy beszélnek.A neten is a legfrissebb hírek először angolul találjuk meg a hírességekről,kutatásokról...És mert az angol sztem szép nyelv.A kérdés meg kicsit értelmetlen,olvasd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!