Lelkiismeret furdalásod lenne neked is?
22:37
Ugyanaz b-zdmeg, már bocs, csak kikészít az hogy ennyire semmibe vesztek egy szerencsétlen állatot!
Mellesleg egy undorító gyerek(tisztelet a kivételnek) is tud ám már f-sza kis dolgokat csinálni... hallottam hogy egy 15 hónapos mittomén, csecsemő, baba, kinek hogy tetszik, nekem sehogy, megölte a húgát, persze azzal a pisztollyal, amit az apja vett
Mellesleg, csak azért tette fel ez a kis csajszi a kérdést, mert a hülye kis pisis húgát sajnálja ahelyett, akit kinyírt. Most azért pisisezem le, mert a kiscsajszi simán csak megbocsájtotta hogy megölte a szeretett tengerimalacát.
Röviden:
Az emberek gyilkosok, nem érdemlik meg az életet(tisztelet a kivételnek), 64% állatkísérlet arra van hogy kozmetikumok miatt haljanak meg, (többi százalékot nem tudom, de a gyógyszerekre csak 4-6%), a homo sapiens mindent megtesz csak azért hogy éljen, áttiporva minden élőlényt... többet is írnék, csak mostmár szerintem eleget írtam... További szép napot, és elnézést a csúnya kifejezésekért, és azért hogyha valakit megbántottam volna
22:41:
Remélem viccelsz, mert ha nem, akkor elég komoly agyi gondjaid vannak.
Najó akkor én itt befejeztem a vitát.
A kérdező kislányka gyilkos(ha véletlen MEGÖLTÉL valamit/kit, ha direkt, megölted, gyilkos vagy)
A válaszadók szívtelenek(tisztelet a kivételnet)
Már nem azért, kedves utolsó, de a hozzádhasonló beteg emberekből lesznek a sorozatgyilkosok.
Én még ilyen emberrel (de az emberekről alkotott véleményed alapján lehet, hogy szívesebben vennéd, ha állatnak neveznélek. Megjegyzem, magam is helytállóbnak érzem ezt a megnevezést) nem találkoztam, pedig ritka hülyékkel fut össze az embere a neten.
Én megértem az állatszeretetedet, nekem is sok állatom volt. Halt is meg nem is egy, mert hát ők sem élnek örökké. Megsirattam, eltemettem, de nem jártam utána évekig pszichológushoz. Túlléptem rajta, sőt mi több, ma már eszembe sem jut a dolog. Ellenben nagyapám halála mai napig szomorúsággal tölt el. Lehet neked ezt nehéz felfogni, nem is várom el tőled. De vannak olyanok, akik az embereket többe nézik az állatoknál.
Amikor egy kutya halálra harap egy kisgyereket, szerinted ő érez bűntudatot? Biztosan nem. Sőt mi több, még a hozzátartozó fájdalma sem érdekli (a kérdező legalább együttérez a hugával). Vagyis az állatok emocionálisan alacsonyabb szinten vannak mint az emberek. És persze egyéb más szempontból is alatta vannak az embernek. De ezt te úgysem fogod megérteni.
De azért a kérdező megnyugodhat, mert te minden bizonnyal gyújtottál egy gyertyát a hörcsögéért, és remélhetőleg egy évig gyászruhát is viselsz majd a lelki üdve érdekében.
Köszönöm a válaszokat! De már nem azért de álljon már meg a menet! 1. nem vagyok pisis
2. ne beszélj már így rólam, azt se tudod kivagyok éns e ,hogy te kivagy!
3. megbántottál
4. NE hasonlítsunk már össze egy gyereket meg egy tengeri malacot !
5. szeretem a tesómat !
6. sajnáltam a malacot is de nem leszek miatta depressziós!
Nyugodtan lepisisezhetsz nem érdekel!
"Mellesleg, csak azért tette fel ez a kis csajszi a kérdést, mert a hülye kis pisis húgát sajnálja ahelyett, akit kinyírt. Most azért pisisezem le, mert a kiscsajszi simán csak megbocsájtotta hogy megölte a szeretett tengerimalacát. "
Te inkább sajnálnál egy rágcsálót mint a testvéredet? pff ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!