Most takarítok elhúzom a fotelt és ott volt a kishúgom tengeri malaca meg halva. Lehet,hogy véletlenül én toltam rá a fotelt. Most pedig itt sír és gyilkosnak nevez. 5 éves a húgom én pedig 13. És nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van =( Nektek is az lenne? Gyilkos vagyok?
Nekem is lenne, mert megöltem egy élőlényt:S de nem direkt volt, próbálj meg túl lenni rajta. Az viszont szerintem is jó ötlet, hogyha veszel neki egy másik malacot, csak arra majd vigyázz jobban:) Fel a fejjel, valahogy szép lassan el fog halványulni ez a dolog. Bár, ha olyan vagy mint én, akkor mindig is fog bántani a dolog, csak már nem fogsz magadra haragudni. "kérj tőle bocsánatot".
2010. márc. 31. 15:44
12/43 anonim válasza:
Egyszerű baleset és kész. Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert nincs miért! Rendben van, hogy sajnálod és rossz látni/hallani a kishúgod fájdalmát/dühét, de azért nem kell többet belemagyarázni mint ami történt.
Gyilkos akkor lennél, ha szánt szándékkal pl szétverted volna a fejét egy féltéglával, azért, mert örömet okozott volna neked az, hogy a kishúgodnak fájdalmat okozzál.
Nem ez történt! Véletlen volt! Ennyi.
Ennél vannak sokkal rosszabb történések is(sajnos) az életben.
2010. márc. 31. 15:55
13/43 anonim válasza:
Lehet, hogy csak elájult! Nézd meg! A fotelt, ha esetleg ráhajítod, de ha tolod...
Talán nem kell még se magadat, se ezt a rágcsálót se elásnod
2010. márc. 31. 15:57
14/43 anonim válasza:
Vegyél neki egy másikat,amúgy én biztos kiakadtam volna.
2010. márc. 31. 16:03
15/43 anonim válasza:
szerintem vegyél egy másikat a hugodnak,lelkifurkád meg ne legyen,hisz nem szándékos volt. :)
2010. márc. 31. 18:13
16/43 anonim válasza:
Ha a hugodat ölted volna meg VÉLETLENÜL(mert balesetből is lehet ölni),akkor lehetne bőven lelkiismeretfurdalásod.De így teljesen felesleges.
2010. márc. 31. 18:51
17/43 anonim válasza:
15:34
XD denagy szoveg. xd
2010. márc. 31. 22:32
18/43 anonim válasza:
megvaan.
vegyel egy ugyan olyat es mond meg neki h csak szivattad.
:) es nem fog neki annyira fajni.. :S
en ezt csinalnam.
2010. márc. 31. 22:33
19/43 anonim válasza:
15:34!
Hát igen, tudja milyen éhezni, de internetre van pénze!!! Van egy ugyan ilyen oszt. társam, aki állandóan mondogatja, h nincs pénzük, meg télen nem tudnak fűteni, meg enni sincs semmit, valamint ugyan azt a ruhát hordja 2 éve, de a legmodernebb számítógépe van az osztályban, sőt nem is egy van neki, meg egy jó pár méregdrága játékkonzol, állandóan a neten lóg! Erre bezzeg van pénz! Szánalmas!
2010. ápr. 1. 09:59
20/43 anonim válasza:
Ne legyen lelkifurdalásod emiatt,hisz véletlen volt.Magyarázd el a hugodnak,hogy nem szándékos volt.Majd egy idő múlva vegyél neki egy újat,vagy vmi másik állatot.Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!