Mit gondoltok az utálatból szerelem kapcsolatokról?
Velem annyi történt, hogy volt egy hölgyemény, aki a gimiben nagyon, de nagyon utált. Állandóan b@sztatott a hülyeségeivel( pl azt álmodta nyomorék gyereket szült nekem, mert én is nyomorék vagyok, ilyen gusztustalan ember mint én csak részeg csajt tud megdugni, mert józanon a lányokat tőlem elkapja a hányinger, olyan sz@r vagyok, hogy a sorozáson biztos kiröhögnek...stbstb)Ez ment 2 évig. Gondoltam lesz@rom, hisz ha utál akkor utál, szóval kerültem és tettem rá magasról.
Harmadikba sírva vallott nekem szerelmet a leányzó és kiderült azért volt velem ilyen, mert állítólag én nem vettem észre, hogy bejövök neki és így akarta tudtomra adni:)) Még puszilgatott is és ölelgetett, hogy mennyire de mennyire szeret engem.
Elküldtem a jó kurv@ anyjába. Gondolj bele milyen az, ha valakit tényleg utál??? G.Á.Z.O.S
12:53-as elég szomorú, lehangoló a történeted.
Remélem lesznek kicsit kellemessebbek is. :)
Biztos van ilyen, velem az történt, hogy a középiskolás legjobb barátnőm azt mondta, hogy először nagyon nem voltam neki szimpatikus, aztán a legjobb barátnők lettünk. Nekem is lett több olyan barátnőm, aki először nagyon ellenszenves volt, és mégis tök jóba lettünk. (De szerelemben még nem volt ilyen)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!