Miben vagy jó, tehetséges? Mihez keztdél vele?
azjo. *-*
joltudok rajzolni es imadok is. elso anime-manga rajzom nagyon joo lett.(tetovalos batyjam monta :) es nemcsak azert h jot mondjon) szoval tetovalo muvesz akarok lenni *___* ez az almom. hat kb. ennyi jah meg gitarozni is tudok. :) csak most nincs itton 1 db se. :S
Nagyon jó nyelvérzékem van,és ezt nem egoizmusból mondom.:) Németet és angolt egyaránt beszélek és mind a kettőből dicséretes vagyok.Stewardess szeretnék lenni,vagy idegenvezető.Nyelvi tagozatra szeretnék menni :).
13/L
Én jól énekelek,legalábbis nekem eddig sokan mondták :)
A szüleim is barátaim,énektanárnőm.:D
jártam is énekelni 2 évet egy tanárnőhöz,de aztán abbahagytam,mert sokan kiléptek abból a kórusból.Én mindvégig rendszeresen jártam,mert szeretek énekelni,és szeretném ha énekes lenne belőlem :)
Ezért úgy döntöttem,hogy vagy idén,vagy majd jövőre jelentkezek a megasztárra,és majd meglátjuk mi lesz :)
-Liza-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!