Hogyan lehetnék nőiesebb?
A baj az hogy tulajdonképpen szerintem maga vagyok az "anti nő" . Nem kívülről .. Nőiesen öltözök ,enyhén sminkelek.
DE! Úgy nevetek mint egy ló, eskü mindenki fetreng a nevetéstől ha hallja . Hevesen gesztikulálok néha sajnos nem fogom magam vissza és csúnyán beszélek.. Hogy is szoktak fogalmazni.. Az a megeszem reggelire típus .. Félnek tőlem a pasik..
Na a kérdésem az ,hogy "mesterségesen" faraghat e az emer magából nőiesebb jelenséget ,ha "viselkedik" vagy teljes személyiségváltásnak minősülne ha megpróbálnék egy kicsit több szexualitást kicsikarni magamból?
18/l
Szerintem erre születni kell. Egy ideig megjátszhatod magad, de hosszútávon nem. Egy kapcsolatban úgyis kijön az igazi jellemed. A csúnya beszédről le lehet szokni, olvass az etikáról.
23L
Hagyd abba a nyerítést! :D Hallod, tavaly voltam egy szaktanfolyamon, volt ott egy 20 körüli lány. Ha elkezdett valamin röhögni, konkrétan, mint egy mura ló. Nyerített, fuldoklott, prüszkölt. Mindenki fetrengett, kész káosz volt a gyakorlati óra. :D Nagyon durva volt, mint amikor keresztezik a Rakéta porszívó hangját a szamár IÁ-jával. :D
Szerintem azért menekülnek, mert azt gondolják, hogy égő lenne veled megjelenni valahol, "kicsit tanítani kéne még" gondolat lehet bennük. Lazulj el, legyél kimértebb.
Ezen jót nevettem így éjjelre:
"Ha elkezdett valamin röhögni, konkrétan, mint egy mura ló. Nyerített, fuldoklott, prüszkölt. Mindenki fetrengett, kész káosz volt a gyakorlati óra. :D Nagyon durva volt, mint amikor keresztezik a Rakéta porszívó hangját a szamár IÁ-jával. :D "
Szerintem nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!