Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti voltatok már így?

Ti voltatok már így?

Figyelt kérdés
Hogy eladnátok mindent és a pénzből csak úgy elindulnátok világot látni .
2016. febr. 7. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ja voltam.. Nincs túl sok értékem, de elgondolkodtam már ezen én is. Néha úgy érzem, hogy én nem akarom ezt, mindig alkalmazkodni és engedelmeskedni. Mintha nem is élnék.

Én úgy csinálnám, hogy teletankolnám a kocsit aztán a pénzt fognám és vinném magammal. Ha megéheznék vennék valami az úton. Teljesen céltalanul vágnék neki, amerre tetszik. Úgy hogy vissza se találjak, úgy lenne mókás és izgalmas.

2016. febr. 8. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:
látom te érted
2016. febr. 12. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én nem értem. Az én célom, hogy a környezetemet alakítom olyanná, ami élhető, és szórakoztató, és izgalmas, és kellemes. Minek menjek én máshova, amikor mások is jöhetnének ide. Ha végtelen mennyiségű pénzem és munkaerőm lenne, akkor úgy alakítanám át a városokat, hogy azok olyan hangulatúak és modernek legyenek, hogy mindenkinek kedve legyen ide jönnie. Persze a jó embereknek. És hogy minél nagyobb szabadságérzete legyen az embernek.
2016. szept. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!