Lany vagyok de fiusan beszelek. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
17eves vagyok.kulsom tobbnyire noies.mukorom platina szoke haj stb arcom is lanyos alakom se rossz.de a beszedem szornyu.karaj meg zsir meg ilyenek..meg az hogy ,,menjünk má vazze" azse valami noies.mit csinaljak?xd mik elhatarozom h leszokok akkor mire megszolalok addigra elfelejtem2016. febr. 2. 04:03
1/5 anonim válasza:
Ez a stílus NEM fiús, hanem bunkó!
Erröl minél elöbb le kellene szokni (elég baj, hogy eddig ezt szoktad meg, és senki nem (állított le), kérj meg valakit - barátnö, jóbarát - , hogy ha elkezdesz ilyen kifejezéseket használni, akkor AZONNAL, ott a helyszínen szóljon rád. Így lassan megszokod, hogy odafigyelsz.
AZ viszont pozitív benned, hogy észrevetted ezt a hibádat és változtatni akarsz rajta. Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Sokban a környzeted hatása teszi. Válts intellektuálisabb környezetre, barátokra. Esteleg olvass szépirodalmat.
3/5 anonim válasza:
hát ne azt amit eddig mert nem jött be
4/5 A kérdező kommentje:
Barmit olvasok es tanulok ugyanez van..es nem bunko hanem ez csak egy pelda volt.
2016. febr. 2. 20:03
5/5 anonim válasza:
Ha ez a személyiségedből ered, szerintem maradj ilyen, egyáltalán nem gáz. Engem jobban irritálnak a röhögcsélő, picsogó lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!