Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki lenne képes meghalni a...

Ki lenne képes meghalni a hazájáért?

Figyelt kérdés

2016. febr. 1. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem halnék meg egy rakás magyarországi cigányért. Haljanak meg értük a cigányok.
2016. febr. 2. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:

1948. Jól felsoroltad, hogy mit nem kapsz meg, ami járna neked. Legalábbis úgy gondolod, hogy nem kapod meg.

És mi van a másik oldallal?

Utolsó; nézd meg az anyakönyvekben a 48-ban, I.vh-ban, II.vh.-ban meghalt katonák neveit. Elég jól képviselve vannak a Farkas, Nyári, Lakatos, Galambos, stb. nevekkel a cigányok is.

2016. febr. 4. 02:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a "haza" mint olyan elavult fogalom. Információs társadalomban élünk, ugyanazok a slágerek mennek a rádioban, mint Amerikában. Az angol nyelv Továbbra is terjed, a márkák, a filmek, az autók mind ugyanazok a nyugaton. Ma már a nemzeti érzelműségnek kb annyi jelentősége van, mint a vizilabdának. A külömbség a nyugat és a világ többi része között van. A probléma a legfelső 1% akik a világ vagyonának 99% át birtokolják. Elmondom neked, hogy a menekült válságot simán meglehetne oldani, ha mondjuk a világ 10 leggazdagabb embere össe dobna egy kis zsebpénzt.
2016. febr. 4. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásokért, még nem vagyok hozzászokva a telefonról íráshoz.
2016. febr. 4. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:

A haza elavult fogalom? Jó tudni.

ersze ez személyes igény -vagy telenség- igénye, gondolom.

Nekem nem kellenek a gagyi mindenféle "slágerek" angolul. Sem a más fogyasztás a fogyasztásért világtermékek.

Nem fogyasztok szemetet, nem is termelek, csak a lehetó legkevesebbet, azt is visszaforgatom.

A külöNbség ott van, csak észre kéne venni.

A kérdésre; inkább élni kéne a hazáért, helyesen és hasznosan, mindenkinek a maga helyén.

2016. febr. 4. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, én nem nagyon hiszem, hogy ez ma már döntés kérdése, hacsak nem egy farmon élsz egy csapat hagyomány őrző harcsa bajszú huszárral. Az ételeink importok, a ruháinkat gyakran létminimumon élő ázsiaiak készítik, az utakat német gépekkel építjük, az angol bezony terjed (kb egy éve volt, hogy rádöbbentem, hogy az öcsém majdnem olyan jól megtanult angolul mint én, honnan? Internetezik.) Szóval ma már nem az van, mint a középkorban, ahol a királyságok alapvetően önellátóak és egymástól jobban elkülönültek voltak. A modern nyugati társadalom média alapú, profit alapú és az egész össze van szövődve, kibogozni már nem nagyon lehet. Aki akar, hőböröghet ezen, hogy ez milyen rossz, de az európaiak is hőbörögtek annó a honfoglaló magyarok miatt, meg a nyilaik miatt. Csak az álszenteskedést hagyjuk már.
2016. febr. 5. 00:01
 17/17 anonim válasza:

En alapbol nem ertem a katonakat..

Szerintem egytol egyik buta... Meghalnak csak mert egy moho,egoista azt parancsolja nekik,azok meg orommel mennek a halalba mint a sakk babuk..buta,agytalan emberek. A vilag beke akkor jon el ha mar nincs szukseg ilyen buta emberekre. Egyszoval...En biztos nem halnek meg a hazaert.

2017. szept. 21. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!