Ha csak ketten vagyunk nem megy, de ha társaságban akkor igen?
Ha ketten vagy valakivel,az a legjobb.
Mi az hogy le blokkolsz?
Nem kell parázni.
Kezdj el hétköznapi dolgokról beszélgetni vele.
Testvérek,suli vagy meló? Szeret e olvasni bulizni? Milyen filmeket szeret,stb. Hidd el ezzel fel lehet oldani egy döcögős beszélgetést. Nem kell egyből poénkodni. Meg azt mutatni hú de laza vagyok meg jópofa. Ne erőlködj majd szépen lassan jön minden. Csak nyugi.
Köszi a válaszokat:
1.Igen a "leszarom mások véleményét" hozzáálláson még valóban dolgoznom kell :D
2. Te kaptál valami tanácsot, vagy próbálkoztál valami más megközelítéssel?
3. Igen az erőlködést mindenképpen próbálom kiiktatni csak már néha annyira zavar, hogy rám jön az erőlködés. :P A leblokkolást úgy értsd nem jut eszembe semmi,amit mondhatnék vagy éppenséggel nem azt mondani szeretnék :D ha ez érthető :P
3 as vagyok. Ha le blokkolsz hirtelen egyszerű a helyzet. Megkérdezed iszik e valamit? Biztos hogy igen lesz a válasz. Amig kiöntöd az italt lenyugszol,és jön a nyugis gondolat.
Nagyon helyzet függő ez,mert ugye ha ketten vagytok valaki lakásán,zavaró,de nem szabad hogy az legyen.
Kérdezd meg iszik valamit? Egy kis nasi? Egy kis halk zene?
Ha nyilvános helyen vagytok,kérj elnézést hogy ki kell menned,ha más nem mosd meg az arcod hideg vízzel és szedd össze magad.
Mindig az lebegjen előtted szuper vagyok,minden oké...bízz magadban ez a legfontosabb.:-)
Ha parázol megérzi és az nem jó..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!