Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
Probálom megtalálni nagam,de 27évesen nem sikerült még,probálok,jó nö lenni,de hiába probálok,de nem sikerül,olyan jo lenne,ha mosolyogva neznek bele a tükörbe,hogy igen én is csinos vagyok.Minden nap sirok,bármiért.Ugy veszem észre,hogy csak akkor van talán jó kedve,ha iszok valamit,ne értsetek félre nem részegségik.de azt mondják ciki ha lány iszik.De jobban ilyen különleges alkoholt szeretek,azért legyen egészséges.Szerintetek nem fogok rá szokni az alkoholra?

2016. jan. 28. 09:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz jó nő lenni? Olyan nő nincs, aki mindenkinek jó. Nekem ez jön be, a szomszéd Pistának meg amaz.

Magadnak felelj meg! (Ha külsőségekre törekszel, sajnos ez a kor előrehaladtával egyre nehezebb lesz.)

"De jobban ilyen különleges alkoholt szeretek,azért legyen egészséges."

Ki kell ábrándítsalak, az egészséges piát még nem találták fel. Bár sokan állítják, hogy egy ebéd után egy pohár vörösbor csodákra képes. Ez valószínűleg igaz is, csakhogy ebben az esetben nem az alkohol kedvéért iszunk. Ha viszont a jó kedvért iszol, közel állsz a függőséghez.

2016. jan. 29. 15:28
 12/18 A kérdező kommentje:
De van egészséges alkohol,remélem,nem tudom,hogy sokan,hogy isszák meg a sört de az kimondottan,utálom,meg én nagyon nem is ihatnák,mert glutén érzékeny vagyok,de azért iszok,mert ugy vettem €szre,amitleirtam,hogy jobb töle a kedvem,nem azért iszok,mert hogy jó kedvem legyen.
2016. jan. 30. 08:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja,és mértéjjel iszom,ha iszok,de ettöl már jobb a közérzetem.Már egy kicsitöl jobb a közérzetem.Igen ,probálok elég jó nö lenni.
2016. jan. 30. 09:03
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
50%
jesszusom
2016. jan. 30. 09:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Az, Költőnő?!

Meg az enyém is!

2016. jan. 31. 08:20
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem inkább az étel-italban tedd fel a kérdést, nagyon tájékozott vagy :)
2016. jan. 31. 08:26
 17/18 A kérdező kommentje:
igen a vörösbor jo minöségü jo vérkézö,az idös öregek,meg a pálinkára esküsznek.tudom,hogy az vagyok,már csak tudom
2016. jan. 31. 08:52
 18/18 A kérdező kommentje:
kokusz likör az valami nagyon fincsi
2016. jan. 31. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!